fredag, juli 10, 2020

Prinsesse Ingrid Alexandra er ferdig med 10 års skolegang. Se de fine bildene fra avslutningen

Mest lest nå

Denne uken flommer det over av bilder i sosiale medier tatt av stolte foreldre. Foreldre til barn som er ferdig på barneskolen, foreldre til barn som er ferdig på ungdomsskolen, og foreldre til barn som er ferdig på videregående. Og kronprinsparet vårt er ikke mindre stolt enn ande foreldre.

Nå er prinsesse Ingrid Alexandra ferdig med grunnskolen og 10. klasse. Til høsten venter videregående skole på den flotte arveprinsessen vår. Hvor hun skal begynne, er ikke offentlig kjent ennå.

Kronprinsesse Mette-Marit la i går ut et bilde av Ingrid Alexandra og den stolte pappaen fra avslutningen.


– Stolt pappa… Ingrid ferdig med 10 års skolegang. Takk til alle lærere, skolevenner og gode foreldre gjennom alle disse årene i Asker, Bærum og nå siste året på Uranienborg skole. Vi kunne ikke vært mer stolte av den skjønne jenta vår, skriver hun.

Første skoledag på Jansløkka

Mette-Marit har også lagt ut et bilde fra Ingrid Alexandras aller første skoledag på Jansløkka skole i Asker i 2010. På første skoledag ble hun fulgt av både mor, far, farfar og mormor.

Prinsessen gikk her i fire år før hun begynte i femte klasse på Oslo International School på Bekkestua. Da var det mor, far og lillebror som fulgte henne til skolen. Den gang ønsket rektor Janecke Aarnæs Ingrid Alexandra velkommen til skolen på engelsk. Det skriver Budstikka.

Dermed ble Ingrid Alexandra den første i den norske kongefamilien som begynte på privat skole.

Gikk siste året på Uranienborg

Etter fem år på Oslo International School, byttet prinsessen over til Uranienborg skole, der hun gikk det siste og tiende året. Grunnen til byttet skal ha vært avstanden.

– Kronprinsfamilien ønsket plass på skole i Oslo, og siden Uranienborg skole ligger rett i nærheten av Slottet, var det naturlig å velge denne, uttalte daværende kommunikasjonssjef Sven Gjeruldsen til NRK.

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter