in ,

Prinsesse Ingrid Alexandra friskmeldt etter korona – slik var sykdommen for henne

For en uke siden ble det kjent at Prinsesse Ingrid Alexandra (17) hadde fått påvist korona. Nå er hun frisk.

22 august meldte Kongehuset at prinsessen var isolert hjemme på Skaugum, mens resten av kronprinsfamilien er testet, men avlagte negative prøver.

«Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra har testet positivt på korona og er isolert hjemme på Skaugum. Den øvrige Kronprinsfamilien har også blitt testet, men har ikke avlagt positive prøver,» skrev Kongehuset.

Dette førte også til at kronprinsen selv måtte utsette en del av sine planlagte gjøremål.

– Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen utsetter mandagens besøk til UngInvest i Modum, og Kronprinsparet vil utsette markeringen av 20-årsjubileet for Kronprinsparets fond som skulle funnet sted på Skaugum onsdag, sto det i pressemeldingen.

Hun er frisk

I et intervju med NRK bekrefter nå kronprins Haakon at prinsesse Ingrid Alexandra er kvitt sykdommen. Ifølge uttalelsene hørtes det ikke ut som hun ble veldig hardt rammet.

– Hun kjente det litt, men hun har blitt bra igjen og er i gang igjen. Men det var en påminnelse for oss om at det ikke er helt over enda, sier kronprinsen til NRK.

Ingrid Alexandra er nummer to i arverekken til den norske tronen
etter sin far, Kronprinsen.

Ifølge Kongehuset er Prinsessen en aktiv jente som liker å stå på ski og driver med kickboxing. Hun deler også gleden over vannsport med resten av Kronprinsfamilien. I 2020 ble Prinsesse Ingrid Alexandra Norgesmester i surfing for juniorer.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Katt med grettent blikk ble oversett på dyresenteret – helt til Fransisca kom og det var kjærlighet ved første blikk

toby

Katt går 2 mil for å gjenforenes med familien sin – da tar de han med til dyrlegen for avliving