Hjem Fremhevet Prinsesse Ingrid Alexandra singel igjen: Forholdet med Magnus er over

Prinsesse Ingrid Alexandra singel igjen: Forholdet med Magnus er over

To år etter at det ble kjent at prinsesse Ingrid Alexandra hadde funnet kjærligheten, har forholdet mellom henne og Magnus Heien Haugstad nå tatt slutt.

Det er Se og Hør som melder at prinsessen nå er singel.

Det skapte store overskrifter både nasjonalt og internasjonalt da Se og Hør i juni 2022 avslørte at prinsesse Ingrid Alexandra (20) hadde fått seg kjæreste. Den utkårede var økonomistudenten Magnus Heien Haugstad (24) fra Jar i Bærum. Han ble først offentlig introdusert da han deltok på prinsessens store 18-årsfeiring på Slottet sommeren samme år.

Ble samboere

I fjor flyttet kjæresteparet sammen i Ingrids nye leilighet på Grünerløkka i Oslo. Men før prinsessen dro til førstegangstjeneste i Brigade Nord i Indre Troms ved Skjold leir i januar, sa hun opp leiligheten. Nå kan Se og Hør avsløre at romansen med Magnus også har tatt slutt. Flere kilder bekrefter til Se og Hør at forholdet er over.

Se og Hør melder at prinsesse Ingrid Alexandra ikke lenger har kjæreste. Faksimile/Se og Hør

Etter å ha forlatt leiligheten på Grünerløkka, flyttet Ingrid hjem til sine foreldre på Skaugum. Magnus, som har studert ved Lancaster University Management School i England, har også levd i et avstandsforhold med prinsessen, noe som kan ha påvirket forholdet.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Det kongelige hoff, men kommunikasjonssjef Guri Varpe har uttalt at de ikke kommenterer prinsessens privatliv. Magnus Heien Haugstad har ikke besvart henvendelsene fra Se og Hør.

  1. Dag Erik Pedersen begravelse

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com