in

Prinsesse Kate av Wales ser på det som et tegn fra avdøde dronning Elizabeth

Foto: Getty

Prinsesse Kate av Wales tror det var dronning Elizabeth som så ned til dem da fem regnbuer plutselig dukket opp på himmelen over Balmoral dagen etter at dronningen døde.

Prinsesse Kate skal ifølge Daily Mail ha kommet med kommentaren da hun og William takket folk som hadde jobbet for å arrangere dronning Elizabeths begravelse i Windsor.

Regnbuene dukket opp, og de kongelige bemerket det fargerike værfenomenet mens de tilbrakte tid i Skottland kort etter dronning Elizabeths død.


Prinsen av Wales sa at det uvanlige synet hadde overrasket dem, og la til «Hvor mange regnbuer dukket opp i Skottland? Du ser nesten aldri regnbuer der oppe, men det var fem.»

Kate smilte da hun svarte: «Hennes Majestet så ned til oss.»

Kort etter Dronningens død var kjent dukket det også opp en regnbue over Windsor Castle og over Buckingham Palace kunne man se to regnbuer.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Under arrangementet som var det første for prinsen og prinsessen av Wales siden begravelsen, fortalte prins William at han ble svært emosjonell da han så Paddingtons hyllest av bestemoren, og at han fant stor trøst i offentlighetens støtte til kongefamilien.

Det var ikke forventet at kongefamilien skulle utføre offisielle forpliktelser i løpet av sørgeperioden, etter at de har vært i et intenst søkelys mens de utførte seremonielle oppgaver etter dronningens død.

Likevel er prins William igang med sine første plikter. Han holdt sin første tale siden bestemoren gikk bort med en forhåndsinnspilt tale til Earthshot Prize-toppmøtet i New York. Prinsen skulle opprinnelig delta, men da dronning Elizabeth døde kansellerte han.

Samtidig har de kongelige vært involvert i engasjementer der de får anledning til å takke de mange involverte som sørget for at dronning Elizabeths begravelse og alle de tilhørende seremonielle begivenhetene kunne gjennomføres.

Tilbakeblikk: Prins William og Kate Middletons bryllup (Se video):

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

12 bilder av menn som ikke ville ha kjæledyr

Derfor trekker Egor Filipenko seg fra «Skal vi danse: all stars»