Hjem Fremhevet Prinsesse Kates portrett utløser sterke reaksjoner: – Er dette en spøk?

Prinsesse Kates portrett utløser sterke reaksjoner: – Er dette en spøk?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Etter avdukingen av et nytt portrett av prinsesse Kate (42) koker det i kommentarfeltene på sosiale medier i Storbritannia.

Portrettet, som pryder forsiden av magasinet Tatler, har vekket sterke reaksjoner og fått mange til å stille spørsmål ved kunstnerens intensjoner.

Portrettet er malt av kunstneren Hannah Uzor og er ment å hedre prinsesse Kates styrke og mot, spesielt inspirert av videoen hvor hun deler sin kreftbeskjed. Maleriet er basert på et bilde av prinsessen fra et statsbesøk fra Sør-Afrika i 2022, hvor hun bærer en lang hvit kjole med kappe, et blått bånd og tiara.

Kommentarene strømmer inn åå magasinets Instagram-profil. Og svært mange er oppgitt over det nye portrettet.

  • «Sjokkerende maleri… det ser ikke ut som henne i det hele tatt, og det ser ut som hun har brannskader i ansiktet», skriver en.
  • «Hvorfor i h****** publiserer dere et portrett som ikke ligner på prinsessen overhode?», spør en annen.
  • «Er dette en spøk?», lurer en tredje.
  • «For et forferdelig portrett av en vakker kvinne».
  • «Er dette malt av et barn?».

Verken Hannah Uzor eller magasinet Tatler har besvart kritikken.

Delte kreftbeskjed Prinsesse Kate kunngjorde i mars at hun hadde fått påvist kreft. Dette gjorde hun i en video publisert på Kensington Palaces sosiale medier. «Dette kom så klart som et stort sjokk», sier prinsesse Kate i videoen.

I januar gjennomgikk hun en planlagt mageoperasjon ved The London Clinic, men årsaken til operasjonen ble ikke offentliggjort. Senere undersøkelser viste at hun hadde kreft.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com