Hjem Kjendisnytt Prinsesse Märtha fikk dødsbudskapet av kong Harald

Prinsesse Märtha fikk dødsbudskapet av kong Harald

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kongefamilien satt julestemt på Kongsseteren i Holmenkollen og så på «Hjemme alene» da kong Harald fortalte Märtha at Ari var død.

25. desember satt en hel nasjon i vantro over meldingen om at Ari Behn var død. I mandagens «Helt Harald» på TV2 forteller prinsesse Märtha Louise at hun fikk vite om Aris død av kong Harald.

– Vi var på Kongsseteren i Holmenkollen. Det var et julepyntet hus. Vi hadde en kjempehyggelig jul, sier prinsesse Märtha Louise ifølge TV2 til Harald Rønneberg i TV 2-programmet «Helt Harald».

Ifølge VG forteller prinsessen hvordan Olav Bjørshoel, Aris far, hadde ringt den kongelige politieskorten, som så ringte hoffsjefen, som igjen ringte kong Harald.

– Så kom pappa inn og sa det til meg, og så måtte jeg gå for å si det til barna. Det er noe av det tøffeste jeg har gjort, forteller prinsessen.

Kong Harald og prinsessen.

Øyeblikkene hun husker

Når Harald Rønneberg spør hvordan hun vil huske Ari er det de nære øyeblikkene som kommer frem.

– Jeg husker de gode øyeblikkene som da han malte på gulvet med at barn på ryggen. Når han laget middag til alle og vi spiste klokken 2 på natten. Når vi var sammen med venner … han var jo veldig morsom, forteller hun.

Märtha har flere ganger delt følelsene og sorgen etter at Ari. I podcasten «Almost 30» beskrev prinsessen sorgprosessen som en reise i dypeste fortvilelse, der hun har gått gjennom alle følelsene i registeret: Fra sinne, til bitterhet, til tristhet, til å huske alle de gode tidene.

De første månedene etter Aris død, brukte Märtha all sin tid og krefter på å være mamma til deres felles barn.

– Da de begynte å finne fotfestet, var det plutselig tid for at jeg kunne gå i kjelleren. Og det har jeg gjort. Virkelig, sier hun.  

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise: – Jeg var i utgangspunktet et problem fra jeg ble født

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com