in

Prinsesse Märtha innrømmer – har tvunget barna sine til én ting

I den nye podkasten «Suksess med Jan Thomas» snakker kjendisstylisten med kjente og aktuelle personer om deres suksess, og får gjestene til å dele historier fra egne liv.

Nylig har selveste prinsesse Märtha Louise stilt opp som gjest og lettet på sløret. Podcasten ble først omtalt av Se & Hør.

Når Jan Thomas (54) spør prinsessen litt om livet som kongelig kan prinsesse Märtha Louise røpe en litt morsom detalj fra sitt liv som kongelig der hun ofte må mingle med mennesker hun møter i offisiell eller profesjonell sammenheng.


– Når du kommer inn i et rom så er det veldig høy summing og folk prater sammen. Folk blir delt opp i grupper som vi skal gå og prate med – vi blir tatt med fra gruppe til gruppe, forteller hun, og fortsetter:

– Det er kanskje ti folk som har det kjempekoselig og så blir for eksempel jeg plassert i den gruppen, så blir det helt stille, forteller prinsessen. Men hun later til å ta det med godt humør.

Märtha forteller også mer om døtrene sine.

De tre jentene har allerede i ung alder gjort seg bemerket på forskjellige arenaer:

Minstemann Emma Tallulah og hesten Fetoucha tok nylig NM-gull, i tillegg til at familien tidligere i sommer kunne heie henne frem til en imponerende EM-bronse.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Leah Isadora har blitt en kjent influenser innen beauty, og for kort tid siden mottok hun den prestisjetunge Vixen Awards  “Årets Influenser: Beauty”. 

Avdøde Ari Behn og hans eldste datter Maud Angelica var godt i gang med å skrive flere barnebøker sammen. Etter Aris tragiske dødsfall har Maud skrevet ferdig en bok selv. Kun 18 år gammel har hun gitt ut sin første tittel.

Det er ikke rart prinsesse Märtha er stolt over døtrene sine. Men hun avviser at hun har pushet dem. Skjønt det er én ting hun har tvunget dem med på:

– Jeg har vel ikke pushet dem noen ting, bortsett fra at jeg har tvunget alle til å ri en periode, sier hun ifølge Se & Hør i podcasten.

Hun understreker at de også har fått lov til å slutte med hest når de har ønsket det.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Per Vålnes

Etterforskninga har vært den største i Nord-Norge: Nå blir Vålnes-saken true-crime

Viggo Kristiansen

Unik kartlegging av vitner i Baneheia