Hjem Fremhevet Prinsesse Märtha Louise bryter stillheten: – Snakker med trær og blomster

Prinsesse Märtha Louise bryter stillheten: – Snakker med trær og blomster

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Prinsesse Märtha Louise (52) har holdt en lav profil etter at hun i april annonserte på Instagram at hun og forloveden Durek Verrett (49) ikke lenger vil snakke med pressen. De ønsker å fokusere på sin «mentale velvære og kjærlighet til hverandre» fram til bryllupet.

Denne uken oppholder prinsessen seg i Sveits, hvor hun deltar på en todagers konferanse med tittelen «The Art of Abundance». Til tross for at hun har uttalt at hun ikke vil snakke med pressen, ga hun et intervju til den sveitsiske avisen Blick.

På konferansen har hun også med seg mediumet Lilli Bendriss.

«I Sveits på League of Leading Ladies Conference. Hadde en prat om å bevege seg fra frykt- til kjærlighetsbasert lederskap i næringslivet og i livet. Så glad for å være her med @heartsmart_convos og ha en workshop med dem i morgen om samme tema. Livet er fantastisk,» skriver hun på Instagram.

På luksushotellet Grand Resort Bad Ragaz åpnet Märtha Louise seg om hvordan fjell og natur alltid har vært en viktig kilde til styrke for henne.

– Jeg har vært spirituell så lenge jeg kan huske. Allerede som barn snakket jeg med trær og blomster. Jeg følte deres egenart og hentet styrke fra dem, sier hun.

Presset fra barndommen

Prinsesse Märtha Louise reflekterte også over hvordan forventninger fra barndommen har formet henne, spesielt på grunn av hennes kongelige bakgrunn.

– Det var tidligere veldig viktig for meg å gjøre alle til lags, å glede alle, å gjøre alle lykkelige. Den eneste som ikke var lykkelig, var meg. Slik falt jeg inn i depresjon og selvforakt, forteller hun.

Videre i intervjuet snakker hun om betydningen av å akseptere seg selv og stå støtt i sin egen identitet.

– Uten å bøye oss, uten å oppfylle andres forventninger. Et viktig skritt mot dette er å ikke angre på noe. Ikke angre på alt vi har opplevd, som har formet oss, ikke undertrykke det, men vokse fra det. Slik lærer vi å elske oss selv. Dette fører til ærlighet og åpenhet, sier hun.

Forsvar mot pressens løgner

I sitt Instagram-innlegg fra april uttrykte Märtha Louise også bekymring for hvordan deler av pressen ville dekke deres bryllup.

«Vi vet at deler av pressen vil fortelle løgner om oss idet bryllupet nærmer seg. Mens vi forbereder oss på den store dagen, er vi dedikerte til å ta vare på hverandre», skrev hun blant annet i innlegget.

Prinsessen har tydeligvis tatt en standpunkt for å beskytte sitt privatliv og sin mentale helse, og dette intervjuet gir et sjeldent innblikk i hennes tanker og følelser i denne perioden.

  1. Kongefamilien hilser barnetoget i Oslo fra Slottsbalkongen
  2. Durek og Martha
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com