Forsiden Kjendisnytt Prinsesse Märtha Louise fikk direkte spørsmål: "Har du vurdert å si ifra...

Prinsesse Märtha Louise fikk direkte spørsmål: «Har du vurdert å si ifra deg tittelen?»

-

De siste dagene har utvilsomt vært travel for Prinsesse Märtha Louise. Etter at hun proklamerte sin kjærlighet til Shaman Durek har det vært mange kritiske røster. 

I dag stile prinsessen og Durek Verrett til intervju hos God Morgen Norge på TV 2. Det første intervjuet de har gjort sammen etter at deres forhold ble kjent.

Her svarte de på flere av forholdene som har blitt stilt spørsmål ved.

Prinsessen åpnet intervjuet med å fortelle om hvordan de siste dagene har vært.

– Jeg har det bra. Vi har hatt en fantastisk tid her i Norge, selv om det har vært mye kaos, sa hun.

Samtidig fortalte hun at hun har vært med på lignende tilstander tidligere, selv om det denne gangen nok har vært mer intenst.

Kommersiell virksomhet 

Et av temaene som har blitt kritisert fra flere hold er hvordan Märtha Louise bruker tittelen sin i kommersiell virksomhet.

Fædrelandsvennen gikk så langt som å skrive på lederplass at prinsessen burde si fra seg tittelen. Dette fordi hun bruker prinsessetittelen i kommersiell virksomhet.

– Jeg er født inn i den familien og har valgt denne måten å leve på. Jeg får ikke noen penger fra staten. Alle som gjør en jobb får betalt, svarte hun på spørsmål om temaet hos God morgen Norge.

LES OGSÅ
Truls Svendsen og Charlotte Smith deler bilder fra sin nye hverdag

Si ifra seg tittelen

På spørsmål om prinsessen vurderer å si ifra seg tittelen svarte hun ifølge VG at hun tidligere har diskutert å si ifra seg prinsessetittelen med sine foreldre, men at det ikke er aktuelt for henne nå.

– Det er ikke noe jeg vurderer. Jeg er del av den familien.

Paret forklarte også at de mener mye av det pressen skriver ikke stemmer. Et temaene som har vært heftig debattert når det gjelder Shaman Durek er hans påståtte evner til å kurere kreft. I intervjuet avfeide han at han skal ha eller å ha påstått slike evner.

LES OGSÅ
Dronning Sonja er sykemeldt

– Det har jeg aldri sagt at jeg kan. Jeg tror mye av det kommer fra andre som har skrevet ting om meg som ikke er sant, og så har folk har hentet litt her og litt der fra andre, men de har aldri fått det fra meg, svarte han.

Hva mener du om forholdet til prinsessen og Shaman Durek? Burde hun si ifra seg tittelen? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .