Forsiden Kjendisnytt Prinsesse Märtha Louise fikk direkte spørsmål: "Har du vurdert å si ifra...

Prinsesse Märtha Louise fikk direkte spørsmål: «Har du vurdert å si ifra deg tittelen?»

De siste dagene har utvilsomt vært travel for Prinsesse Märtha Louise. Etter at hun proklamerte sin kjærlighet til Shaman Durek har det vært mange kritiske røster. 

I dag stile prinsessen og Durek Verrett til intervju hos God Morgen Norge på TV 2. Det første intervjuet de har gjort sammen etter at deres forhold ble kjent.

Her svarte de på flere av forholdene som har blitt stilt spørsmål ved.

Reklame

Prinsessen åpnet intervjuet med å fortelle om hvordan de siste dagene har vært.

– Jeg har det bra. Vi har hatt en fantastisk tid her i Norge, selv om det har vært mye kaos, sa hun.

Samtidig fortalte hun at hun har vært med på lignende tilstander tidligere, selv om det denne gangen nok har vært mer intenst.

Kommersiell virksomhet 

Et av temaene som har blitt kritisert fra flere hold er hvordan Märtha Louise bruker tittelen sin i kommersiell virksomhet.

Fædrelandsvennen gikk så langt som å skrive på lederplass at prinsessen burde si fra seg tittelen. Dette fordi hun bruker prinsessetittelen i kommersiell virksomhet.

– Jeg er født inn i den familien og har valgt denne måten å leve på. Jeg får ikke noen penger fra staten. Alle som gjør en jobb får betalt, svarte hun på spørsmål om temaet hos God morgen Norge.

LES OGSÅ
Jon Bon Jovi har åpnet to restauranter der fattige kan spise gratis

Si ifra seg tittelen

På spørsmål om prinsessen vurderer å si ifra seg tittelen svarte hun ifølge VG at hun tidligere har diskutert å si ifra seg prinsessetittelen med sine foreldre, men at det ikke er aktuelt for henne nå.

– Det er ikke noe jeg vurderer. Jeg er del av den familien.

Paret forklarte også at de mener mye av det pressen skriver ikke stemmer. Et temaene som har vært heftig debattert når det gjelder Shaman Durek er hans påståtte evner til å kurere kreft. I intervjuet avfeide han at han skal ha eller å ha påstått slike evner.

– Det har jeg aldri sagt at jeg kan. Jeg tror mye av det kommer fra andre som har skrevet ting om meg som ikke er sant, og så har folk har hentet litt her og litt der fra andre, men de har aldri fått det fra meg, svarte han.

Hva mener du om forholdet til prinsessen og Shaman Durek? Burde hun si ifra seg tittelen? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Kronprinsparet feiret 18 års bryllupsdag. Slik ble Mette Marit godtatt av folket til slutt

Det var ikke bare enkelt for Mette Marit å bli kjæreste med kronprinsen, og senere hans kone og landets kronprinsesse. Men etter 18 år...

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT