Prinsesse Märtha Louise kom i dag med en overraskende nyhet på Instagram. Den mye omtale engleskolen legges ned fra 2019.

Slapp nyheten på Instagram

Prinsessen skrev i dag:

«Den magiske reisen med Soulspring vil være over i slutten av juni 2019. Jeg føler meg så velsignet som har fått være en del av dette fantastiske prosjektet sammen med Elisabeth Nordeng.

Vi har fremdeles nye prosjekter på gang: En ny bok om sensitive barn og hvordan man skal møte dem vil bli lansert 22. oktober. Og et nytt kurs for svært sensitive personer nå i september. Vi ser begge frem til vårt nye prosjekt og det livet kan by på utenfor Sooulspring.»

 

Carina Scheele Carlsen som er manager for Soulspring bekrefter ovenfor NRK at det snart er slutt for engleskolen.

Takknemlig for 11 år 

Elisabeth Nordeng skriver på sin Instagramprofil at hun er svært takknemlig for tiden hun og prinsessen har hatt sammen, og at de to nå går hver sine veier.

– Å velge å leve et liv etter hva som er sant, våge å følge energien, inspirasjonen og gleden, gir meg kraft. Nå er vi på begynnelsen på avslutningen og det kjennes så riktig ut. Energien bragte oss sammen og den siste tiden har energien tatt oss to i helt forskjellige retninger. Jeg kjenner på en dyp takknemlighet og kjærlighet for hva disse 11 årene har gitt. Rett og slett en magisk reise sammen. Nå er tiden klar for noe nytt og frem til våren 2019, vil det nye skapes, samt vår felles boklansering 22 OKT av Sensitive barn, noen kurs og workshops. Det har vært magisk og vil være magisk fremover, skriver hun.

Vi ønsker begge to masse lykke til videre med deres nye prosjekter!

Send gjerne dine lykkeønskninger i kommentarfeltet vårt på Facebook.