in

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts herlige nyhet: – Hun sa JA!

Foto: Shaman Durek / Instagram

Märtha Louise (50) og Durek Verrett (47) har forlovet seg.

Det melder paret gjennom en pressemelding.

– Kjærlighet dømmer ikke hvor man kommer fra eller hvem man er som mennesker. Kjærlighet skaper bro mellom mennesker, kulturer og religioner. Og vi er glade for å ha funnet hverandre, på tvers av kontinenter, etnisitet og sosial bakgrunn, skriver paret i en pressemelding fra Slottet.


Paret har også delt nyheten på Instagram.

– Hun sa JA! Når du vet at du vet. Det er ikke noe bedre enn å ha klarhet som mann at det er kvinnen som står foran deg. Jeg er overlykkelig med tårer over at jeg får tilbringe resten av livet mitt med den mest renhjertede, engleaktige, kloke, kraftfulle kvinnen som representerer alle nivåer av en gudinne i mine øyne. Sammen som et sjelfullt åndelig par, vil vi bruke vår kraft til å støtte menneskene til å skape en verden basert på kjærlighet og aksept. Forandrer verden gjennom vår kjærlighet. Kjærlighet utvider seg utover alle barrierer og forhold. Kjærlighet er fri og gjennomsiktig. Det inviterer til vekst og fundament. Det viser mennesker at vi er mer enn vår frykt, vårt hat eller sosiale forhold. Prinsesse Märtha Louise er mitt livs kjærlighet. Hun ser alle aspekter av meg, og jeg ser alle henne. Jeg er en fyr som elsker en jente som elsker meg tilbake. Jeg får vise og demonstrere for denne guddommelige kvinnen hvor mye jeg elsker henne resten av livet. Jeg er den lykkeligste jeg noen gang har vært, skriver Durek på Instagram.

Og prinsessen har skrevet noen ord om forlovelsen.

– Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg er forlovet med Shaman Durek, han som får hjertet mitt til å hoppe over, han som ser meg og anerkjenner meg fra mitt høyeste potensial, som får meg til å le og som jeg kan være sårbar med. Kjærlighet overgår og får oss til å vokse. Og jeg er så glad for å fortsette å vokse med denne vakre mannen. Takk til alle mine venner og familie som har stått standhaftig ved vår side, skriver hun.

Vi gratulerer så mye med de hyggelige nyhetene! Du må gjerne trykke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Matt LeBlanc

Derfor forsvant Friends-stjernen fra tv-skjermen

Shabana Rehman avslører: Dette er min nye kjæreste