torsdag, oktober 1, 2020

Prinsesse Märtha Louise ønsker Fetoucha velkommen til familien

Mest lest nå

Om du ikke har tid, hvorfor får du da barn? Jeg er lei det evinnelige maset om egentid

Nylig fikk jeg en epost fra barnehagen. Det var på tide å fylle ut sommerskjemaet. I eposten henviste barnehagen til Barnekonvensjonens artikkel 31 hvor...

Prinsesse Märtha Louse har latt kjærlighetene til hestesport gå i arv til barna. Og med en felles hobby, har det blitt familieforøkelse. 

Prinsessen la ridekarrieren på hyllen i 2000. Men i 2016 kunne VG og Equilife melde at barna hennes på ny har vekket entusiasmen hennes for hester.

Her røpet også Märtha Louise at hun i utgangspunktet trodde hun hadde drevet med ridning for adrenalinkickets og konkurransens skyld – og for å bevise at hun ikke «bare» var en prinsesse. I ettertid har hun skjønt at det var naturopplevelsen og vennskapsbåndet med dyrene hun savnet mest.


Interessen har åpenbart blitt vedlikeholdt etter comebacket, for nå har familien fått et nytt firbeint medlem: Fetoucha. 

– Det er alltid en fantastisk opplevelse når du møter et – til nå – ukjent individ som du forholder deg så lett til. Som du blir forelsket i umiddelbart, bare på grunn av hennes sjarm og nåde, skriver prinsessen på Instagram. 

– Den dype hjerte-til-hjerte-forbindelsen som bare er der fra starten. Fordi det er med dyr som med mennesker, trenger du den dypere forbindelsen for at den skal fungere. Vi er så glade for fremtiden. Velkommen til familien Fetoucha, vi elsker deg allerede! 

Märtha Louise har tidligere beskrevet stallen som sin trygge havn og gjemmested i oppveksten.

Når sjåføren hennes kjørte henne dit etter skolen, følte hun seg tynget av stemningen i skolegården, frykten for ikke å leve opp til forventninger.

– Da jeg sluttet å konkurrere kunne jeg ikke gå nær en stall i frykt for å begynne å gråte, forteller Märtha til Equilife ifølge VG.

For en stund siden skadet prinsessen seg da hun falt av hesteryggen, men vi er sikker på at det blir mye glede og hygge med det nye familiemedlemmet!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter