Hjem Kjendisnytt Prinsesse Märtha Louises overraskende avgjørelse

Prinsesse Märtha Louises overraskende avgjørelse

Prinsesse Märtha Louise følger i fotsporene til døtrene Leah og Maud, og har takket ja til å bli med på et tv-program.

I fjor høst var en av de helt store overraskelsene i Maskorama Maud Angelica Behns opptreden. Prinsesse Märtha Louises eldste datter imponerte hele Norge med fantastisk sangstemme da hun opptrådte som «Dandy».

Etter at hun måtte ta av maska, kunne hun også røpe at bestefar, Kong Harald, ikke hadde den ringeste mistanke om at det faktisk var barnebarnet hans som sto på scenen i det populære familieprogrammet. Kongeparet pleier visstnok å tippe at datteren er med i programmet, så de er kanskje ikke overrasket over at prinsesse Märtha Louise til høsten dukker opp som rømling på tv-skjermen sammen med Tinsahe Williams.  

Også prinsessens nest eldste datter, Leah Behn, har gjort seg bemerket på tv-skjermen. Selv om hun kun er 18 år gammel, har hun allerede nådd å delta i to sesonger av serien «Powerwomen».

Nå er det altså Märthas tur til å være på tv. Hun skal nemlig, sammen med venninnen Tinashe Williamson, leke gjemsel med et kobbel profesjonelle etterforskere i hælene. Anledningen er det nye TVNorge-programmet Jaget. 

Foruten prinsesse Märtha Louise og Tinashe Williams, skal også programleder Petter Schjerven og tidligere langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeseth, programlederne Morten Hegseth og Vegard Harm samt artist Petter «Katastrofe» Kristiansen og programleder Christine Dancke prøve seg som rømlinger.

Er det lettere å fange en to meter høy Skal vi danse-dommer enn en prinsesse med livvakter? Eller en langrennsløper uten ski på beina?

Hver nordmann blir filmet opptil 70 ganger i døgnet, og alt fra hva som handles til middag til hva som legges ut på sosiale medier blir registrert. Er det i hele tatt mulig å gjemme seg i 2023? 

Det er nettopp dette de åtte kjendisene, fordelt i fire par, skal få kjenne på når de denne høsten skal flykte fra Drammen fengsel i programmet Jaget, som kommer på TVNorge til høsten.

Deltakerparene som skal prøve seg som rømlinger er forfatter og skuespiller Tinashe Williamson og Märtha Louise,

– Jeg har alltid sett mye true crime. Jeg håper at alle de timene jeg har skremt meg selv med det, gir meg et fortrinn, siden jeg alltid har fulgt nøye med på hvordan de flykter. Hvis jeg klarer å out-smarte jegerne så føler jeg at jeg har rundet true-crime gamet mitt, og kanskje kan begynne å se på bakeprogrammer i stedet. Jeg gru-gleder meg og tror dette blir veldig spennende. Märtha og jeg er venner fra før, så det blir uansett koselig å være på tur, sier Tinashe Williamson.

Vil rømme i helikopter

Deltakerparene må holde seg på rømmen i ti dager, mens den erfarne etterforskningslederen Johnny Brenna og hans team av jegere puster dem i nakken gjennom hele flukten.

Deltakerne har begrensede midler, og de legger igjen elektroniske spor hver gang de tar ut penger, slår på mobiltelefonen eller kjører på motorveien. De kan få hjelp av venner og familie, men jegerne har mulighet til å foreta avhør av alle i kjendisenes omgangskrets.

Jegerne har også tilgang til overvåkningskameraer, mobiltrafikk, kortbruk og andre spor deltakerne kan etterlate seg. Klarer kjendisene å holde hodet kaldt, holde seg under radaren og nå frem til målpunktet? 

Morten Hegseth har tro på at han og makkeren Vegard Harm kommer til fungere bra som team.

– Jeg er dominant, hard og direkte, mens Vegard er litt underdanig, redd og konfliktsky, men vi er fysisk sterke, kjenner hverandre og kjenner hverandres grenser. Problemet vårt er at vi har tre show på Vestlandet vi skal holde under innspillingen, så vi kan bli utrolig lette å ta. Jeg håper planen min om å rømme i helikopter går igjennom, sier Morten Hegseth.

Dette er etterforskerne:

Johnny Brenna (etterforskningsleder), operativ leder, politispaner, krimreporter og forfatter.
Frode Olafsen, overvåkningsspesialist og eier av SpyShop.
Sophie Matlary, statsviter og etterforsker (politi og næringsliv).
Usman Ali, tidligere politi og krimjournalist.
Kine Falch, journalist og programleder.
Kristian Haugbjørg Smith, politi.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com