Hjem Kjendisnytt Prinsesse Märtha Louise raser i nytt innlegg: – Durek var et av de rikeste barna på skolen

Prinsesse Märtha Louise raser i nytt innlegg: – Durek var et av de rikeste barna på skolen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I en nylig oppdatering på Instagram tar Prinsesse Märtha Louise et kraftig oppgjør med det hun beskriver som løgner spredt av Se og Hør om hennes forlovede, sjaman Durek Verrett.

I et Instagram-innlegg forteller prinsessen sannheten om Dureks oppvekst og økonomiske bakgrunn, i motsetning til det som har blitt rapportert i media.

Prinsessen påpeker at Se og Hør gjentatte ganger har fremmet usannheter om Durek, inkludert feilaktige påstander om hans familiebakgrunn.

– Som jeg sa i podcasten @heartsmart_convos, gjentar Se og Hør løgnene til alle tror på dem. Denne gangen gjentar de løgnen om at Durek ikke kom fra en velstående familie som barn, skriver Märtha Louise.

Hun forteller videre at Durek vokste opp i et godt nabolag i Foster City, California, i et hjem som i dag er verdsatt til mer enn 30 millioner norske kroner og måler 321 kvadratmeter. Prinsessen støttes av uttalelser fra Dureks barndomsvenn, Danielle Washington, som bekrefter at Durek var en av de rikeste barna på skolen.

Märtha Louise understreker at Dureks økonomiske bakgrunn ikke er viktig for henne personlig, men at hun er lei av løgnene som spres om dem.

«Folk som blir betalt for å fortelle om andre, som Dureks mor, vil fortelle de løgnene som den som betaler ønsker,» forklarer hun.

LES OGSÅ: Dureks Verrets mor med trist beskjed: Får ikke komme i bryllupet

Hun kritiserer også journalistikkens etikk i denne sammenhengen, og skiller mellom personer som blir betalt for å snakke om seg selv og de som tjener på å spre usannheter om andre.

Prinsessen oppfordrer folk til å ikke tro på det Se og Hør sier om henne og Durek i tiden opp mot bryllupet.

«Jeg vet av erfaring at det vil bli verre jo nærmere vi kommer bryllupet. Det er så trist at det må være slik, for et bryllup burde være en gledelig anledning for alle involverte, også for oss,» avslutter Märtha Louise.

  1. durek og søsteren
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com