torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Prinsesse Märtha Louise stråler på nytt bilde

Prinsesse Märtha Louise stråler på nytt bilde

-

Etter konfirmasjonsgudstjeneste i Slottskapellet og lunsj på Slottet med god mat og taler, valgte kongefamilien å trekke seg tilbake og feire privat på Skaugum lørdag kveld. Konfirmantens tante, Märtha Louise, la ut et bilde av seg selv på Instagram fra denne kvelden. Det har fått folk til å kommentere i hopetall.

Det ble en aktiv dag for kongefamilien på lørdag. Etter selve seremonien, var det invitert til offisiell lunsj på Slottet. 159 gjester deltok på lunsjen. Der ble det holdt flere taler, av både kong Harald, dronning Sonja, kronprinsparet, Ingrid Alexandras onkel Espen Høiby og prinsesse Ingrid Alexandra selv.

Lunsjen avsluttet den offisielle delen av konfirmasjonsfeiringen. Etterpå trakk kongefamilien seg tilbake og spiste en privat middag på Skaugum.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Stolt tante

Prinsesse Märtha Louise var selvfølgelig til stede under den private middagen på Skaugum. Både som Ingrid Alexandras tante og som en av hennes faddere, har Märtha Louise flere ganger gitt uttrykk for at hun er veldig stolt av niesen sin.

selve konfirmasjonsdagen, la Märtha Louise ut et bilde av Ingrid Alexandra med følgende tekst under:

«Gratulerer med konfirmasjonen, skjønne niesen min. Er så uendelig glad i deg og så stolt for å være din fadder. Du er unik, smart, morsom, sporty, tøff og ydmyk. Alt på en gang. Er så stolt av deg.»

Vakker og ekte

Men det er bildet Märtha Louise la ut av seg selv fra den private feiringen på Skaugum som virkelig får folk til å reagere. Prinsessen la ut et bilde av seg selv der hun ser rett inn i kamera og smiler. «Evening look», har hun skrevet, og lagt til emneknaggene #confirmation #familytime #family og #familylove

I skrivende stund har bildet fått over 4.000 likes, og over 220 har kommentert. De aller fleste påpeker hvor flott og vakker prinsessen er, at hun er ekte, og at hun virkelig stråler.

Er du enig?

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...