lørdag, april 17, 2021

Prinsesse Märtha Louise til angrep på Skavlan i nytt videoklipp

Mest lest nå

Prinsesse Märtha Louise var i helgen gjest i «Skavlan» sammen med Shaman Durek. Nå mener de to at uttalelsene til Durek har blitt klippet på en måte som fremstiller det han sa på en helt annen måte enn hva som var intensjonen.

Shamanen har selv forklart hva han mener er problemstillingen i et innlegg på Instagram. Han skriver blant annet:

«Jeg har fått en rekke reaksjoner fra mennesker som tror at jeg ikke liker svensker. Noe som overhodet ikke er sant. Jeg var super happy med programmet helt til jeg oppdaget hvordan de har redigert ordene mine.


Jeg ble med på programmet med et åpent sinn for å vise min kjærlighet til det skandinaviske folket, siden min mors familie er fra Norge.

Det kom som et sjokk for meg og teamet mitt at de tok svaret mitt på et spørsmål og byttet det med et annet, noe som gjorde at jeg kom ut i et dårlig lys.»

Prinsessen har selv svart på innlegget til Shaman Durek, og skriver:

«Jeg støtter deg fult ut på dette. Hvordan kan vi være fri til å uttrykke oss selv om de som redigerer TV kan mixe og matche spørsmål og svar som de vil? Det er ikke ok.»

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

Dette er saken

Shaman Durek og Märtha Louise reagerer på et spørsmål Durek fikk om hvorfor de skal til Norge og Danmark, og ikke til Sverige.

Til det svarte Durek at han skal gi ut bok og har det så travelt, og at de derfor ikke har tid nå men vil dra til Sverige ved en senere anledning. Men på TV har dette blitt klippet bort og svaret til Durek blir: «Jeg elsker svensker, men de er så nysgjerrige.» Denne setningen var svaret til Durek på et helt annet spørsmål.

I dag har prinsesse Märtha Louise postet en video på Instagram hvor hun gjør narr av Skavlan og måten de redigerer intervjuene på. Du kan se den ved å klikke «Play» nedenfor.

Hva synes du om måten Skavlan tydeligvis redigerer svar og spørsmål fra sine gjester? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter