Hjem Kjendisnytt Prinsesse Märtha Louises oppsiktsvekkende avgjørelse før bryllupet: – I dag setter vi strek

Prinsesse Märtha Louises oppsiktsvekkende avgjørelse før bryllupet: – I dag setter vi strek

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Avstår fra å snakke med pressen.

I lys av den nylige oppdateringen på Instagram, der Prinsesse Märtha Louise tok et kraftig oppgjør med Se og Hør for løgner spredt om hennes forlovede, sjaman Durek Verrett, har paret nå bestemt seg for å trekke seg helt fra mediene i tiden fremover. Beslutningen er en direkte følge av den pågående negativiteten i pressen, spesielt rettet mot Verrett og hans bakgrunn.

I et nytt Instagram-innlegg kunngjør prinsessen at fra og med nå, vil hverken hun eller Verrett kommentere på pressens fremstillinger.

«I dag setter vi strek,» skriver Märtha Louise, som tidligere har uttrykt frustrasjon over medienes håndtering av deres privatliv.

Dette gjenspeiler hennes tidligere uttalelser om at Se og Hør gjentatte ganger har fremmet usannheter om Dureks familiebakgrunn og økonomi, som omtalt i vår forrige artikkel om saken.

Märtha Louise fortsetter:

«Vi vet at deler av pressen vil intensivere løgnene om oss etter hvert som bryllupet vårt nærmer seg. Mens vi forbereder oss til vår store dag, er vi dedikert til å ta vare på hverandre, prioritere vår mentale velvære og kjærlighet til hverandre, og har derfor bestemt at fra denne dagen vil vi ikke kommentere noe som pressen kaster mot oss.»

Hun skriver også at de nå skal fokusere fult på bryllupet, og at hun håper på forståelse rundt avgjørelsen.

«Vi fokuserer på å skape et bryllup som reflekterer dybden av vår kjærlighet og er fylt med spenning og glede for feiringen som ligger foran. Takk for deres forståelse mens vi begir oss ut på denne vakre reisen sammen, og feirer vår kjærlighet som kulminerer i vårt bryllup i Geiranger.»

Sannheten om Dureks oppvekst

Som det ble rapportert tidligere, har Prinsesse Märtha Louise gått i detalj på Instagram og i podcasten @heartsmart_convos om hvordan Durek vokste opp i et velstående nabolag i Foster City, California. Hun korrigerte feilaktige påstander om at han ikke kom fra en velstående familie, og fremhevet at hjemmet han vokste opp i er verdsatt til mer enn 30 millioner norske kroner og måler 321 kvadratmeter. Dette står i sterk kontrast til det som har blitt rapportert i enkelte mediekanaler.

Prinsessen har også kritisert journalistikkens etikk, spesielt skillelinjen mellom personer som betales for å snakke om seg selv og de som tjener på å spre usannheter om andre.

Bryllup i Geiranger

Som tidligere annonsert, skal Märtha Louise og Durek Verrett gifte seg i sommer i den naturskjønne bygden Geiranger i Møre og Romsdal. Med et bryllup som nærmer seg og medieoppmerksomheten som sannsynligvis vil intensiveres, har paret valgt å fokusere på hverandre og deres felles fremtid uten ytterligere forstyrrelser fra pressen.

Märtha Louise skriver på Instagram at hun vet at pressen vil være mye mer på i tiden frem mot bryllupet.

– Jeg vet av erfaring at det vil bli verre jo nærmere vi kommer bryllupet. Det er så trist at det må være slik, for et bryllup burde være en gledelig anledning for alle involverte, også for oss.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com