søndag, oktober 24, 2021

Prinsesse Märtha Louises store overraskelse på bursdagen

Mest lest nå

I dag fyller prinsesse Märtha Louise 49 år. Og i den anledning skulle hun få en skikkelig overraskelse fra kjæresten, Durek Verrett.

På Instagram har prinsessen delt et innlegg hvor hun forteller at paret ikke har sett hverandre på seks måneder.

Men i dag, på bursdagen hennes, hadde sjamanen planlagt å overraske henne.


Prinsessen skriver:

«Jeg elsker overraskelser. Og den beste overraskelsen noensinne var at du dukket opp på bursdagen min,@shamandurek, etter 6 lange måneder fra hverandre. Det har vært så utfordrende men samtidig så flott å se hvordan, selv uten å treffe hverandre, har ytterligere styrket vårt bånd og forståelse for hverandre», skriver Märtha Louise og avslutter med noen ord om koronakrisen:

«En av hovedtingene koronaperioden har vist meg er at vi mennesker er tøffere enn vi tror og kan overleve hva som helst, men det er bedre når vi har våre kjære nært.»

Sjamanen svarer

Enormt mange har respondert på innlegget til Märtha Louise. Tusenvis ønsker å sende henne sine gratulasjoner på bursdagen og skrive noen pene ord til henne. En av dem som har svart på innlegget er Durek Verrett.

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise avslører hvordan hun traff Durek Verrett

Han skriver:

«Å være sammen med kvinnen jeg elsker av hele min skjel på bursdagen hennes, er en velsignelse gitt av Gud, etter 6 måneder fra hverandre. Vi har vært gjennom så mye sammen, og vi skal klare oss uansett hvilke utfordringer livet kaster vår vei. Til døden skiller oss, jeg er alltid din, baby❤️ Gratulerer med dagen, min søte engel.»

Vi ønsker prinsessen stort til lykke med dagen. Du må gjerne trykke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter