tirsdag, oktober 27, 2020

Prinsesse Märtha Louises vakre hyllest til datteren

Mest lest nå

Kvinnen adopterer en pitbull. Hunden klarer ikke slutte å klemme henne

Kayla Filoon (20) jobbet frivillig ved siden av studiene som hundepasser ved et hundepensjonat for hjemløse hunder. En dag kom pitbullen Russ inn. Og...

29. september fylte Emma Tallulah Behn 12 år, og mamma Märtha hilser den yngste datteren med vakre ord og bilder på Instagram.

– Kjære Emma, GRATULERER MED DAGEN! Du har hatt en dyp kontakt med hester fra det øyeblikket du ble født, og hestene stilte opp utenfor vinduet vårt for å hilse på deg, forteller prinsesse Märtha Louise i instagram-innlegget hun har delt i anledning Emma Tallulah Behns 12-årsdag.

Sammen med en vakker og rørende hilsen har Märtha også delt en rekke flotte bilder av datteren.


Likheten til mor er ikke vanskelig å få øye på i bildene. Og likheten stopper ikke der. Prinsesse Märtha Louise latt kjærlighetene til hestesport gå i arv til barna.

Nylig kunne familien i Lommedalen røpe at tiden var kommet for familieforøkelse – og at hesten Fetoucha hadde blitt en del av livene til prinsesse Märtha Louise og de tre døtrene.

– Vi deler lidenskapen for hester, og jeg elsker å se hvordan du får dypere kontakt med dem etter hvert som ferdighetene dine utvikles. Jeg er så stolt av å være mammaen din, kjære deg. Jeg elsker deg, skriver Märtha i den rørende fødselsdagshilsningen.

Flere i kongefamilien, blant dem kong Harald, er kjent for sin humoristiske sans. Og her ser det ut som Emma slekter på bestefar:

–  Jeg elsker måten du møter verden fryktløst, direkte og sterk, snarrådig, med god humoristisk sans og aldri redd for å si hva du tenker, skriver Märtha i hyllesten til datteren.

Emma er yngst av de tre barna til prinsesse Märtha Louise og Ari Behn. Hun er dermed nummer sju i arverekkefølgen til den norske tronen, etter onkel Haakon og hans to barn, mamma Märtha og sine to eldre søstre, Maud og Leah.

Gratulerer så mye med 12-årsdagen!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter