Hjem Fremhevet Prinsesse Märtha og Durek fikk feire sammen

Prinsesse Märtha og Durek fikk feire sammen

Prinsesse Märtha Louise fylte nylig femti. I etterkant av dagen, der hun lanserte strikkeboken «Hést» sammen med venninner, har hun reist til USA og feiret sitt første halve århundre sammen med Durek og venner i USA.

I forkant av dagen fortalte prinsessen på sin egen Instagram-konto at hun ladet batteriene med fjelltur på Sokkilsdalshornet.

I anledning feiringen har det også blitt tatt en rekke nye portretter av prinsessen – ett av de som er tatt av fotograf Kine Jensen for People Magazine har både Märtha og fotografen delt på Instagramsidene.
Til NRK fortalte Märtha Louise at det slettes ikke er noe nedtur å bli 50.

– Jeg synes det er ganske fint å bli 50. Min far sier at alder bare er et tall, og han har jo mer erfaring enn meg. «Nå har du mange gode år i møte.» Så da tror jeg på ham, sier hun.

Selve feiringen ble gjort privat på Bygdøy dagen før dagen. For på selve bursdagen skulle nemlig prinsessen jobbe. Hun gir ut en bok med strikkeoppskrifter sammen med noen venninner. Og onsdagen da hun fylte femti var satt av til boksignering.

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise forfølges – mann snek seg inn i huset hennes

– Det er jo en veldig fin bursdag, men det blir jo en jobbe-bursdag. Men det er jo litt gøy at det neste prosjektet kommer ut akkurat på bursdagen min. Det er på en måte en ny æra – en ny æra med strikking. Det har jeg ikke gjort før, sier hun til NRK.

Kongehuset gratulerte naturligvis prinsessen med dagen. De delte også vakre nye portretter av henne, der hun stiller i en nydelig Valentino-kjole som ifølge Se & Hør er lånt fra svigerinne Mette-Marit.

Og inntil nylig så det ut til å være et lite skår i gleden at prinsessen så ut til å måtte feire uten kjæresten Durek Verrett (46).

På selve dagen la han ut en kjærlighetserklæring til prinsessen på åInstagramkontoen sin:

Overrasket med bursdagsselskap i Beverly Hills

Men, det viser seg i instagram-stories at de likevel har fått feire sammen:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com