Hjem Kjendisnytt Prinsesse Märtha Louise avslører hvordan hun traff Durek Verrett

Prinsesse Märtha Louise avslører hvordan hun traff Durek Verrett

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Prinsesse Märtha Louise forteller om sitt første møte med sjelevennen sjaman Durek Verrett. 

– Det eneste mennesket jeg har følt en slik «åpning» med, er sjaman Durek. Du er nødt til å møte ham, jeg ser en kobling mellom dere to, skal Lindsey Simcik ha fortalt venninnen prinsesse Märtha Louise. 

Det var også i venninnens podcast «Almost 30» som Lindsey Simcik driver sammen med Kristia Williams at prinsessen forteller om det første møtet med Durek Verrett. 

Lindsey Simcik og Kristia Williams driver den populære livsstilspodcasten «Almost 30»

– Jeg tenkte: er det business, eller hva slags kobling er det, sier Märtha ifølge TV2 i podkasten.

Siden prinsessen var i Norge og Verrett i Los Angeles gikk det en tid før de møttes. Prinsesse Märtha Louise forteller også i pocasten at kjæresten dessuten var litt tilbakeholden før det første møtet, ettersom de ble «spleiset».

Prinsesse Märtha Louise
Prinsesse Märtha Louise og shamanen

– Til slutt besøker jeg ham i huset hans. Jeg går inn i rommet, og jeg ser ham, og sier: «Jeg kjenner deg allerede», sier prinsessen.

Allerede etter det første møtet utviklet det seg et dypt vennskap mellom de to, og de snakket sammen på telefon og traff hverandre så ofte de kunne.

Foto: Shaman Durek / Instagram

– Forholdet satte nærmest landet på hodet. Se og Hør skrev faktisk om den nære relasjonen allerede i februar i fjor, men den gang trodde de fleste det bare var et profesjonelt forhold. Tre måneder etter slo bomba ned – prinsessa var kjæreste med «sjamanen», sa Caroline Vagle som er kongehusekspert i Se og Hør. Se & Hør var også det første norske mediet som omtalte uttalelsene til prinsessen i den amerikanske livsstilpodcasten.

Forholdet mellom de to ble først kjent for folket i mai 2019, gjennom en av prinsesse Märtha Louises instagram-innlegg:

– Når du møter tvillingsjelen din, vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min. Shaman Durek har forandret livet mitt, som han gjør med så manges. Han har fått meg til å innse at ubetinget kjærlighet faktisk eksisterer på denne planeten. Han omfavner hele meg uten spørsmål eller frykt, skrev prinsessen den gang. 

Det ser ut som prinsessen kan ha hatt bange anelser om mediestormen som ville komme. Hun avsluttet instagram-innlegget sitt med

– Shaman Durek er en mann jeg elsker å tilbringe tiden min med og som utfyller meg. Så takk for at du respekterer handlingene mine og mitt valg av partner. Alt jeg vet i dette øyeblikket er at vi elsker hverandre og jeg er superglad, skriver hun.

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise med hyllest til Durek Verrett: – Jeg er så stolt av deg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com