Hjem Dyr Har du problemer med å klippe hundens klør? Denne mannen har den geniale løsningen!
Dyr

Har du problemer med å klippe hundens klør? Denne mannen har den geniale løsningen!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Visst er det mange fantastiske stunder sammen med hunder. Det er stort sett bare glede med våre firbente venner, men svært mange hundeeiere deler den samme utfordringen; nemlig kloklippen.

Kendal Peifers er den heldige eieren av en nydelig Bostonterrier ved navn Oliver. Men også Oliver har store problemer med å godta at klørne må klippes. Han blir rett og slett rabiat når eieren finner frem saksen.

Til slutt fikk Kendal Peifers nok. Han orket ikke lenger den evinnelige kampen, og kom på en løsning som har fått tårene til å trille hos mennesker over hele verden.

Foto: Facebook

På Facebooksiden LoveWhatMatters publiserte han bilder av løsningen sin og skrev:

– Min hund hater å få klørne klippet så min far gikk til innkjøp av en veske som han klippet huller! Dette gikk over all forventning og Oliver gir ingen motstand!

Foto: Facebook

Løsningen blir nå delt av hundeeire over hele verden. En smertefri metode hvor du ikke trenger å sloss med hunden din for å få klippet klørne. DEL gjerne videre med andre hundeiere!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com