in

Harald Rønneberg og kona prøvde i ni år før de endelig ble foreldre

Harald Rønneberg

Harald Rønneberg møtte kona Sølvi i 2001. Ti år etter giftet de seg, med et ønske om å få barn. Det gikk ni år før de lyktes.

– Vi prøvde og prøvde, men det ville seg ikke, forteller Harald Rønneberg i et intervju med VG.

De forsøkte alt, forteller han.

Faksimile: Instagram

– Assistert befruktning er meget krevende, særlig for kvinnen. Det er beinharde hormonbehandlinger, skuffelser og hele greia, sier han til avisen.

View this post on Instagram

A post shared by Harald J. Rønneberg (@harald_ronneberg)

Under et opptak med «Camp Senkveld» der Harald Rønneberg hadde oppgaven med å være den blide gjøgleren vi kjenner fra tv-skjermene fikk kona telefonen med beskjed om at det siste mulige forsøket med assistert befruktning gikk dårlig – og at hun dermed aldri vil få bære frem sitt eget barn.

View this post on Instagram

A post shared by Harald J. Rønneberg (@harald_ronneberg)

–  Det føltes absurd å stå der med «Team Harald» på ryggen og samtidig være i en så vanskelig livssituasjon, sier han.

Paret gikk dermed i gang med en adopsjonsprosess. Men etter tre år stoppet alt opp på grunn av utfordringer i hentelandet Etiopia.

Det var en ting igjen å prøve – dermed begynte prosessen med å finne surrogatmor i USA.

Harald og Sølvi laget en presentasjon av seg selv, hvor de begrunnet ønsket om å få barn. De ble plukket ut av ekteparet Katie og Chris. Katie ville bære frem barnet til Harald og Sølvi for, som hun selv sa, gi noe tilbake for alt det gode hun hadde fått i livet.

– Det er utrolig at det finnes mennesker som dem, folk som av ren kjærlighet ønsker å hjelpe andre med å oppfylle drømmen. Vi får aldri takket dem nok. De er blitt nære venner av oss. Vi betrakter dem som en del av vår familie, sier Harald Rønneberg til VG.

Etter denne prosessen har Harald og Sølvi Rønneberg sønnen Ludvik som i dag er seks år gammel.

Nytt tv-program

Nå om dagen er Harald Rønneberg aktuell med programmet «Helt Harald». Et program som skal være et program som skal få seerne til å le og kose seg og samtidig bli inspirert til å prøve noe nytt og spennende, sier Harald Rønneberg i en pressemelding.

I programmet skal Harald møte en rekke kjendiser som han tar med seg på forskjellige utfordringer som han selv har drømt om å prøve.

– Jeg har jo strengt tatt sittet i et talkshowstudio i 15 år uten å snakke med folk i mer enn ett minutt av gangen, men nå får jeg bli med gjestene til steder de selv har en tilknytning til. Vi har både hatt gode, nære samtaler og gjort deilig galskap sammen – en gullkombinasjon for å komme tett på hverandre. Det var utrolig spennende å bli enda bedre kjent med et knippe så inspirerende mennesker, sier han.

Og den første episoden av programmet gikk tydeligvis hjem hos det norske folk. På Instagram skriver Harald:

«Tusen takk for en overveldende respons i dag og i kveld❤️Tlf min blinker som et strobelys fra 80-tallet og jeg har dessverre ikke sjans til å takke hver enkelt så jeg gjør det her. Det betyr så mye at dere gadd å se på og i tillegg sender all denne fantastiske kjærligheten vår vei!
Jeg er veldig stolt av dette her og kan ikke takke teamet mitt i @planbunderholdning nok! Og til deg, Kyrre.. Du er en fantastisk kar og tusen takk for at du sa ja til denne galskapen:)
Da håper jeg vi sees om en uke alle sammen❤️»

LES MER:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

hund og baby

Hunden lister seg bort til den sovende babyen. Hva den gjør er nå gått viralt

tannlege

Tannlegen advarer: visste du dette om lettbrus og sukkerfrie pastiller?