torsdag, februar 20, 2020
Nyheter PS: Nå kommer endelig oppfølgeren til den romantiske filmen...

PS: Nå kommer endelig oppfølgeren til den romantiske filmen «P.S. I Love You»

-

Den superromantiske filmen film «P.S. I Love You» kom ut i 2007, og ble en kjempestor suksess. Nå kommer oppfølgeren, 13 år etter. Handlingen  foregår sju år etter Gerrys død.

I oppfølgeren, er det seks år siden Holly har lest det siste brevet fra sin avdøde kjæreste Gerry. Hollys søster spør om hun vil fortelle sin historie om kjærlighetsbrevene i en podcast. Kort tid etter at første episode har gått på lufta, får Holly masse henvendelser fra folk som alle har en ting i felles: De skal dø, og vil etterlate sine egne brev til sine kjære.

Plutselig blir Holly dratt tilbake til den verden hun har jobbet så hardt med å legge bak seg. Samtidig blir hun igjen sendt ut på eventyr. Det skriver Deadline.

Tragisk kjærlighetshistorie

Handlingen i «P.S. I Love You» konsentrerer seg om det forelskede ekteparet Holly (Hilary Swank) og Gerry (Gerard Butler). De er uten tvil «ment to be». Men så får Garry en hjernesvulst, og han dør. Holly er naturligvis sønderknust.

Men så viser det seg at Garry har skrevet ti brev til Holly før han døde for å hjelpe henne gjennom sorgen og for å guide henne i hennes nye liv uten han. Alle brevene inneholder en oppgave hun skal gjøre, og alle brevene starter med setningen: «P.S. I Love You». Derav tittelen.

Foto: Warner Bros

Postscript

Den romatiske dramafilmen «P.S. I Love You» kom ut i 2007, og er basert på boken ved samme navn fra 2004 skrevet av forfatteren Cecelia Ahern. I fjor kom oppfølgeren ut i bokform. Den har tittelen «Postscript». Om filmen får samme tittel, vites ikke. Ei heller når den er klar for kinolerretet.

Den første filmen spilte inn over 1,5 milliarder kroner. Den ble uten tvil en stor publikumsfavoritt.

Vi gleder oss og kan nesten ikke vente til å se Holly på filmlerretet igjen. Er det flere her som gleder seg?

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...