in

Publikum elsker dansen. Men det er først når lyset slås av, at publikum virkelig jubler

Dansegruppen entrer gulvet i pausen i skolens basketballkamp. Publikum elsker det de ser. Men så går lyset.

Skolens basketball-lag hadde kommet til finalen. Og det var hjemmekamp. Skolen heter Dodge City High School, og de var vert for det 76. årlige «Tournament of Champions».

Det var med andre ord duket for et skikkelig oppgjør på hjemmebane, og publikum var med fra første stund.


Foto: Facebook/Sports In Kansas

Ingen husker kampen

Hvordan det gikk med kampen, er det for øvrig svært få som har fått med seg. For det alle snakker om i ettertid, er dansegruppen som danset i pausen.

Den første halvdelen av dansen, er imponerende nok i seg selv. Jentene danser i hvite kjoler med lysende kranser på hodene og lykter i hendene, mens en av jentene synger sangen «Hallelujah» som opprinnelig ble skrevet av Leonard Cohen.

Jentene danser nydelig rundt på gulvet det første halvannet minuttet. Men så, plutselig blir det mørkt. Og en etter en, lyser kappene til jentene opp. Kapper, som blir til lysende vinger. Den myke balladen øker i takt, og tempoet skrus opp flere hakk.

Foto: Facebook/Sports In Kansas

Opptatt av respekt

Denne finalen var veldig viktig for skolen, og jentene i dansegruppen hadde veldig lyst til å lage et show som stod i stil med de store forventningene publikum hadde til kampen. Det kan vel alle som har sett dansen, konkludere med at de klarte med glans.

Dodge City High School ligger i Kansas, og huser 2000 studenter. Skolen skriver på sin Facebook-side at de fokuserer på akademisk suksess og respekt for alle studenter gjennom et strengt fokus på å utvikle elevenes karakter.

Sue Kidd, en stor fan av dansegruppen skriver: «Dette er et godt eksempel på den form for suksess. Gratulerer!»

Wow, what a performance by the Dodge City High School Drill Team performing at halftime of the TOC Championship Game. Video: Sean Michael Boston

Posted by Sports in Kansas on Saturday, January 19, 2019

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Det pensjonerte ekteparet har imponert millioner med dansen sin

Nydelig video av baby og hund går viralt