Hjem Kjendisnytt Randi avslører hvordan det er å være kjæresten til «Lothepus»

Randi avslører hvordan det er å være kjæresten til «Lothepus»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Leif Einar Lothe var i fjor aktuell med sitt eget tv-program, serien som gikk under navnet «Lothepus camping» på TV 2 fulgte Leif Einars prosjekt med å bygge «Norges råeste campingplass» på hjemstedet Odda. I serien ble vi også bedre kjent med kjæresten til Leif Einar, nemlig Randi Sørum.

I et intervju med KK forteller hun om hvordan det er å være Lothepus sin utkårede.

De to møttes på et hotell i Odda for 15 år siden. Og det tok ikke lang tid før Randi falt pladask.

– Leif Einar er en blid og fin fyr. Han gjør mye ut av seg – han var ikke vanskelig å legge merke til, sier hun.

Randi sin bror kjente Leif Einar fra før og de ble derfor sittende rundt samme bor. I løpet av de neste månedene begynte de å treffe hverandre, og siden har de vært et par.

Ettersom begge to hadde tre barn fra før ble det en stor barneflokk «på deling». Nå er barna 28, 23, 21, 19, 18 og 15 år gamle og det er bare yngstemann som bor hjemme. Randi vektlegger at til tross for sitt tøffe ytre har Lothepus alltid vært en særdeles god pappa.

– Han er en kjempeflink pappa – med både bonusbarna og sine egne. Han er grei og omtenksom, sier hun til KK.

Husarbeid til besvær

Lothepus har en rekke ganger høstet kritikk for det mange mener er gammeldagse holdninger når det kommer til hvem som skal gjøre husarbeidet i heimen. Og Randi kan bekrefte at dette ikke er et område han behersker særlig godt.

Camp Lothepus. Foto: Eivind Senneset, TV 2

– Leif Einar kan ikke husarbeid. Han liker helst at jeg legger frem klærne han skal ha på seg. Jeg vet at det ikke er bra – jeg har nok skjemt han bort litt, så jeg kan takke meg selv. Men han er flink til å gjøre ting ute – han er bedre på det enn husarbeid, så det er like greit. Jeg orker ikke å mase om det – det er helt meningsløst, sier hun.

Men samtidig gjør Leif Einar sin del av det som hører til med hus og hjem.

– Han er veldig til stede, og bidrar på mange andre måter. Han fikser alt som må fikses – om oppvaskmaskinen ryker, tar det ikke lang tid før han fikser det, forteller Randi til KK.

Og hun kan også avsløre at Lothepus ikke bare er en tøffing.

– Ja, han har en myk side. Han er egentlig rene fløtepusen, sier hun lattermildt.

Programredaktør Kathrine Haldorsen forklarer satsingen på «Lothepus camping» med at Leif Einar i tidligere serier på TV 2 har vist seg som en karakter med stor appell til mange av kanalens seere.

– Vi synes også det er viktig å kunne vise fram spennende miljøer i distriktene. I «Lothepus camping». møter vi et rikt galleri med mange andre flotte personligheter, og bygdebysamfunnet Odda gi serien en vakker ramme, rotfestet i noe som er genuint og ekte, sier hun.

Camp Lothepus hadde premiere på TV 2 18. april, og episodene ligger på TV 2 Play.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com