lørdag, februar 22, 2020
Kjendisnytt Rapperen OnklP mistet moren sin brått: - Det var...

Rapperen OnklP mistet moren sin brått: – Det var noe dritt

-

Pål Tøien (35), bedre kjent som OnklP, mistet moren sin Tove brått i mars i fjor. Hun ble bare 66 år gammel. I disse dager er han med i programmet «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Det gjør han for å hedre moren.

«Dette programmet er jo i hennes gate. Men så døde hun litt brått. Om hun hadde vært her tror jeg hun ville tenkt at dette var veldig kult, selv om hun nok hadde forventet at jeg skulle være best av alle. Det hadde nok vært det eneste akseptable, he he. Men bare det å være med … Jeg skulle gjerne vist dette til mamma, sier OnklP til VG.

«Det var noe dritt», sier han om morens død.

«Jeg har liksom ikke prosessert det helt, så det er litt rart for meg å snakke om», sier han videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dolph Wesengreen (@onklp)

Ville egentlig ikke være med

Rapperen sa egentlig nei til å være med i programmet. Friluftsliv er ikke helt hans greie.

«Altså, jeg hadde aldri tenkt til å bli med på det her. Men så fikk jeg vite hvilke andre som skulle være med, og følte meg invitert inn i det gode selskap. Da tenkte jeg at jeg bare fikk kline til. Jeg gjorde mitt beste i hvert fall, og hadde det gøy underveis», sier han og legger til at han måtte gå mange runder med seg selv før han til slutt sa ja.

«Det var vel egentlig et soleklart nei først. Fordi jeg liker å holde meg i komfortsonen. Når man i tillegg blir filmet i alle sårbare øyeblikk morgen og kveld, tenkte jeg «Hell no». Jeg liker kontroll. På den annen side er dette en opplevelse for livet, det var rått at jeg ble spurt. Jeg tror jeg ville angret for alltid om jeg ikke hadde takket ja.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dolph Wesengreen (@onklp)

Savnet datteren

OnklP forteller at det var en fin opplevelse å være med i programmet, men at han savnet datteren veldig. Han og samboeren Helene Holst har datteren Amanda (2) sammen.

«Det var beinhardt. Det gikk jo greit, men var likevel sårt. For med én gang det ble stille, for eksempel når man skulle legge seg, da begynte man å tenke. Da kom savnet, og savnet ble jævlig sterkt. Jeg har aldri vært borte fra datteren min mer enn noen dager før dette, men heldigvis var vi flere i det – og som opplevde det på samme måten», sier han.

LES OGSÅSvein Østvik om morens dødsfall: Sårt som bare det

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Fireåringer savnet fra barnehage – politiet ber om din hjelp

Fire barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Nesodden kommune. Nå ber politiet om hjelp.  Alle barne er fem år gamle og skal...

Den hjerteskjærende videoen av 9-åringen går verden rundt – dette er konsekvensene av mobbing

En fortvilet småbarnsmor delte denne uken en video av sin ni år gamle sønn. Quaden (9) opplever daglig mobbing og ønsker ikke lenger å...

Derfor må du ikke bygge egne varder på fjellet – forsker sjokkert over den norske fjellheimen

Er du en av dem som bygger varder når du går på fjelltur? Du er i så fall ikke alene, og dette må det...