in

Rasende pappa deler reglene 16-åring fikk fra sjefen første dag i ny butikkjobb

Illustrasjonsfoto fra Canva

Er det forulempende og ufint eller er det viktig livslærdom med et snev av sannhet? Faren til en 16-åring på New Zealand har delt reglene datteren fikk fra sjefen første dag i ny butikkjobb.

Da 16-åringen dukket opp på jobb fikk hun en liste over regler å leve etter fra sjefen. Faren delte et bilde av brevet på Twitter, fordi han ifølge Bored Panda var rasende over innholdet.

«Reglene» som ble delt har resultert i en heftig debatt på nettet. Mange har forståelse for at faren er irritert over kynismen, mens andre mener det slettes ikke er så tullete som det først kan se ut til.


Dette er de 11 reglene:

1. Livet er urettferdig, venn deg til det!

2. Verden bryr seg ikke om ditt selvbilde. Verden vil forvente at du utretter noe før du er fornøyd med deg selv.

3. Du kommer ikke til å tjene 60.000 dollar rett etter skolen, og du kommer ikke til å bli vise-administrerende med egen bil og telefon før du har gjort deg fortjent til begge deler.

4. Hvis du tror læreren er vanskelig, vent til du møter sjefen

5. Det er ikke under din verdighet å flippe burgere. Besteforeldrene dine hadde et annet ord for å flippe burgere – de kalte det «mulighet»

6. Hvis du roter det til er det ikke foreldrene dine sin skyld, så ikke klag over feilgrepene dine, lær fra dem.

7. Før du ble født var ikke foreldrene dine så kjedelige som de er nå. De ble slik av å betale regninger, vaske klærne dine og lytte til hvor kul du synes du er. Så før du skal redde regnskogen fra ødeleggelsene til foreldregenerasjonen din, prøv å fikse skapet på ditt eget rom.

8. Skolen din har kanskje avskaffet begreper som vinnere og tapere, men livet har ikke gjort det. I noen skoler har de avskaffet dårlige karakterer og gir deg så mange forsøk du trenger for å finne riktig svar. Dette ligner ikke på noe som helst du finner ute i virkeligheten.

9. Livet er ikke delt inn i semester. Du får ikke fri om sommeren, og svært få arbeidsgivere er interessert i å hjelpe deg med å finne deg selv. Gjør det i fritiden din.

10. TV har ingen ting med virkeligheten å gjøre. I det virkelige liv må folk la kaffekoppen stå og komme seg på jobb.

11. Vær snill med nerder. Sjansen for at du til slutt ender opp med å jobbe for en er stor.

Foto: Reddit

Tenk å motta et slik brev på din første dag i ny jobb som 16-åring da..

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Husker du denne skuespilleren fra Huset på prærien? Slik ser han ut i dag!

11 symptomer på fibromyalgi alle burde kjenne til