Hjem Dyr Redder reveunge fra hagen og gjenforener den med mammaen

Redder reveunge fra hagen og gjenforener den med mammaen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det Gen trodde var en skadet katt som satt fast i hagegjerdet skulle vise seg å være en liten revunge i nød. 

Gen ringte ifølge Faith Trap den lokale viltnemda for å få hjelp, men fikk beskjed om at de ikke kunne hjelpe. På grunn av pandemien var viltnemda underbemannet og ute av stand til å hjelpe. 

Faksimile: Youtube

Familien ville likevel hjelpe den lille reven. De forsøkte å fôre han, holde han varm og trygg og kose litt med han. 

Etterhvert som den lille revehvalpen kviknet til kom kreftene tilbake. 

Det lille tilskuddet til familien fikk navnet Foxee. 

Faksimile: YouTube

Selv om det fristet å beholde den sjarmerende krabaten var Gen opptatt av at Foxee skulle returneres til mammaen dersom det var mulig.

Familien forsøkte å sette Foxee ut i hagen på ulike tider av døgnet for å se om revemoren ville komme tilbake etter han. Ingenting skjedde før de en morgen våknet til et helt uventet syn: Revemamma som åpenbart hadde vært på fortvilet leting etter barnet sitt, hadde ødelagt hele hagen. Hun hadde angrepet en rekke leker inkludert skumkanten på familiens trampoline. 

Faksimile: YouTube

– Vi prøvde å forestille oss hva hun må ha gått gjennom for å være så frustrert at hun ødela så mange av tingene våre, og fant ut at vi må gi dem sjansen til å gjenforenes, sa Gen. 

Etterhvert som Foxee ble sterkere skjønte fosterfamilien at han nå var klar til å dra tilbake til naturen sammen med revefamilien sin. 

Her kommer revemamma for å hente Foxee. Faksimile: YouTube

– Vi antok at den beste måten å få dem gjenforenet på ville være om revemamma kunne høre Foxee kalle på henne, sier Gen. 

De plasserte den vesle reven under en vaskekurv med tau på, slik at Gens ektemann David kunne løfte opp kurven når de så revemamma i nærheten. 

Idéen fungerte. Kort etter så de revemamma ved inngangsporten som kom rett over til vaskekurven, hentet barnet sitt og tok han med tilbake til hjemmet som egentlig var ment for han.  

Se den rørende historien om Foxee under:

LES OGSÅ: Mann reddet livet til rev – se den rørende gjenforeningen 7 år senere

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com