in

Reddet baby-hauk og sjarmerer internett med herlig selfie sammen med den lille fuglen

skjermdump Facebook

En haukeunge som falt ut av redet og sjarmerer internett på en selfie med redningsmannen sin.

Dyrevernavdelingen i den amerikanske byen Richmond i Virginia, Richmond Animal Care and Control, forteller ifølge People på Facebooksidene sine at de ble varslet om en liten hauk-unge som hadde falt ut av redet sitt.

En av de som skyndet seg til stedet var Leech. Han inspiserte den vesle hauken og fant fort ut at fuglen utrolig nok var frisk og rask, til tross for fallet. De lokaliserte nemlig reiret fuglen hadde falt ut av, og det var nesten 20 meter over bakken.


Leech måtte dermed tilkalle assistanse for å få den vesle hauken trygt hjem.

City of Richmond, VA Government for the win today! We received a call for service requesting assistance for a baby hawk….

Posted by Richmond Animal Care and Control on Thursday, May 12, 2022

Og byens parkvesen visste råd. De kom til stedet med en diger kranbil med bøtte-plattform, og kunne hjelpe Leech med å heise fuglen i sikkerhet opp til familien sin.

I innlegget på Facebook delte Richmond Animal Care and Control en rekke bilder fra redningsoppdraget, inkludert en herlig selfie av den lille fuglen som holdes av redningsmannen Leech. Fuglen ser imponerende uredd ut der han titter rett i kameralinsen.

I et annet bilde ser vi en mann i på kranbilens plattform som holder opp buret med den lille hauken mens han heises opp til reiret i treet.

– Hurra for en godt utført jobb og for byens avdelinger som jobber sammen for å hjelpe dyr i nød, sier Richmond Animal Care and Control i Facebook-innlegget.

Og skal man tro Facebook så er ikke denne lille hauken er den eneste egenrådige fugleungen som nylig har måttet få kommunal hjelp for å komme seg ut av kinkige situasjoner.

All eight ducklings were successfully rescued from this storm drain thanks to Firefighter McGuire and the crew of Engine 4. The crew stuck around to make sure that the babies were reunited with their mom. 🦆

Posted by Orlando Fire Department on Monday, May 9, 2022

Nylig delte også Orlandos brannvesen bilder av det hjertevarmende øyeblikket da brannmennene reddet åtte andunger som var fanget under en avløpsrist.

– Alle åtte andungene ble reddet fra dette vannavløpet takket være brannmann Mcguire og mannskapet på Bil 4, skrev brannstasjonen på Facebook ved siden av et bilde av Mcguire som smiler og holder opp en av de små andungene.

Brannvesenet ble på stedet til de hadde forsikret seg om at de søte små ble gjenforent med andemoren.

Vi får tro både ender og hauk har lært seg å se seg for når de er ute og spankulerer.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Blåbær

Forskere advarer mot vanlig ernæringsråd

Sjuåringen ble meldt savnet – kort tid etter fant politiet han død i en vaskemaskin