tirsdag, april 7, 2020

Reporteren får latteranfall. Når vi ser hvorfor må vi bare le med!

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Å lage tv-innslag som involverer dyr må være en uforutsigbar jobb. Dyr gjør stort sett som de vil, og lar seg ikke affektere av kamera som surrer og går. Slike tv-innslag kan ofte skape humoristiske situasjoner.

I dette klippet får vi se en reporter som gjør seg klar til å spille inn en reportasje. I bakgrunnen står en rolig hest, og i starten av innspillingen virker alt til å gå etter planen.

Men når kamera har rullet litt klarer ikke hesten å være rolig lenger. Den vil rett og slett ikke la reporteren få være i fred. Til tross for at denne reporteren prøver å holde masken så knekker han sammen i latter.

Det skal godt gjøres å ikke dra på smilebåndet når du ser dette klippet, vi håper det fremprovoserte litt latter hos deg i dag! 

 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Hollies nyfødte datter ser alltid sint ut. Får hele verden til å smile

Det ble en dramatisk slutt på Hollies svangerskap, og en dramatisk fødsel. Kanskje er det derfor lille Winter alltid ser så sint ut? Amerikanske Hollie...

Mette-Marits påskehilsen fra toppen

Det blir en annerledes påske for mange av oss. Det gjelder også kongefamilien. Mens kongeparet tilbringer påsken på Kongsseteren, holder også kronprinsparet seg i...