in

Restaurant med kraftig beskjed til foreldre: – La deres uforskammede barn bli igjen hjemme

Eierne av den italienske pizzarestauranten Bagà ble så lei av barn som løp rundt og bråkte i restauranten, at de til slutt satte opp et skilt som oppfordret foreldre med uoppdragne barn til å la dem bli igjen hjemme. Skiltet har vekket oppsikt verden rundt.

«Hør her, alle foreldre: La deres uforskammede barn bli igjen hjemme, forsøk å oppdra dem, hvis det ikke er mulig, bytt pizzeria eller bli hjemme», står det på skiltet utenfor restauranten Bagà i Villa di Tirano nord i Italia.

Ifølge Uppskattat, er det Gabriele Berbenni (24) og kjæresten Sabrina som driver pizzarestauranten. De sier til den spanske avisen Milano Cronaca at restauranten ofte ble forvandlet til en lekeplass, til irritasjon både for dem selv og for mange av gjestene.


Ble lei av barn som løp rundt

Gabriele forteller at han ble lei av barn som løp rundt, som lekte gjemsel ved toalettene, som skrek og som stod på stolene. Alt dette mens foreldrene ikke sa noen ting.

Sabrina forteller også at hun flere ganger fikk kritikk av foreldrene når hun sa ifra og ba dem passe på barna sine. Til slutt fikk paret nok, og bestemte seg for å sette opp skiltet.

Får reaksjoner fra hele verden

Etter at skiltet kom opp, har eierne av restauranten fått reaksjoner fra folk over hele verden. Noen syns skiltet er helt på sin plass, men andre syns det ikke passer seg for en restaurant å kommunisere på den måten til kundene sine.

Men Gabriele og Sabrina tar det hele med knusende ro. Gabriele sier at de var villige til å miste en del kunder for å få beholde de kundene som ønsket å spise på en rolig og fredfull plass.

Paret understreker at de ikke har forbud mot barn. De tar gjerne imot barn som har foreldre som kan oppdra dem.

Hva mener du om avgjørelsen til restauranten? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening! 

LES OGSÅ: Ekspert: Dagens barneoppdragelse er fullstendig krise – Her er 5 tips alle småbarnsforeldre burde få med seg

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

TMZ: Familien ville ikke gjenopplive Lisa Marie Presley

Dette gjør Solfrid Rørlien Saue nå – Ønsker å gi fattigdommen et ansikt