fredag, desember 13, 2019
Familie Rett etter fødselen: Sønnen til Kara var dekket av...

Rett etter fødselen: Sønnen til Kara var dekket av store, svarte flekker. Så kom beskjeden fra legene

-

Da Kara Little fra Atlanta i USA fødte sin sønn Dylan, for sju år siden, var kroppen hans dekket av store, svarte flekker. Kara bestemte seg for å dokumentere sønnens reise. I dag er Dylan en sju år gammel flott og sjarmerende ung gutt.

Rundt 80 prosent av Dylans kropp var dekket av de mørke merkene. Legene kunne konstatere at Dylan hadde den sjeldne hudsykdommen melanocytisk nevus. Det skriver The Telegraph.

Merket på Dylans rygg var så stort, at legene ville operere det bort. Men det var en komplisert operasjon, der Dylan måtte få transplantert hud fra andre deler av kroppen.

Foto: Kara Little/Facebook

Stor fare for hudkreft

Da Dylan ble eldre, gjorde legene seg klare til å utføre flere kompliserte operasjoner på den lille gutten. For å få nok hud å transplanterer, opererte de inn implantater under huden til Dylan, slik at huden hans skulle strekke seg. Implantatene ble utvidet gradvis slik at han til slutt hadde nok hud til å dekke over den store flekken som dekket hele ryggen hans.

Etter 26 operasjoner, hadde legene fjernet litt over halvparten av Dylans merker. Grunnen til at legene ønsket å fjerne merkene, er fordi det er stor risiko for at de utvikler seg til hudkreft.

Foto: Kara Little/Facebook

2 til 4 operasjoner i året

«Vi krysser fingrene for at merkene aldri blir til kreft, men det kan skje når som helst», sier Dylans mor.

«Han opereres hver tredje til sjette måned, avhengig av hvilken del av kroppen det er», sier hun videre.

Foto: Kara Little/Facebook

Tror han eier sykehuset

I dag er Dylan en frisk og rask gutt som koser seg på skolen. Men han er klar over at han ser annerledes ut, og at han har en sykdom som kan utvikle seg til kreft når som helst.

«Vi prøver å gjøre det som er best for han. Vi vil gi han det lengste og lykkeligste livet vi kan. Dylan overrasker meg stadig, han har alltid et smil på leppene og han tror han eier sykehuset. Alle sykepleierne kjenner og elsker han», sier Kara til The Telegraph.

Foto: Kara Little/Facebook

 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...