Forsiden Familie Rett etter fødselen: Sønnen til Kara var dekket av store, svarte flekker....

Rett etter fødselen: Sønnen til Kara var dekket av store, svarte flekker. Så kom beskjeden fra legene

Da Kara Little fra Atlanta i USA fødte sin sønn Dylan, for sju år siden, var kroppen hans dekket av store, svarte flekker. Kara bestemte seg for å dokumentere sønnens reise. I dag er Dylan en sju år gammel flott og sjarmerende ung gutt.

Rundt 80 prosent av Dylans kropp var dekket av de mørke merkene. Legene kunne konstatere at Dylan hadde den sjeldne hudsykdommen melanocytisk nevus. Det skriver The Telegraph.

Merket på Dylans rygg var så stort, at legene ville operere det bort. Men det var en komplisert operasjon, der Dylan måtte få transplantert hud fra andre deler av kroppen.

Reklame

Foto: Kara Little/Facebook

Stor fare for hudkreft

Da Dylan ble eldre, gjorde legene seg klare til å utføre flere kompliserte operasjoner på den lille gutten. For å få nok hud å transplanterer, opererte de inn implantater under huden til Dylan, slik at huden hans skulle strekke seg. Implantatene ble utvidet gradvis slik at han til slutt hadde nok hud til å dekke over den store flekken som dekket hele ryggen hans.

Etter 26 operasjoner, hadde legene fjernet litt over halvparten av Dylans merker. Grunnen til at legene ønsket å fjerne merkene, er fordi det er stor risiko for at de utvikler seg til hudkreft.

LES OGSÅ
Foreldreparet sa ja til å adoptere ett barn - Men på vei til klinikken fikk de en overveldende beskjed

Foto: Kara Little/Facebook

2 til 4 operasjoner i året

«Vi krysser fingrene for at merkene aldri blir til kreft, men det kan skje når som helst», sier Dylans mor.

«Han opereres hver tredje til sjette måned, avhengig av hvilken del av kroppen det er», sier hun videre.

Foto: Kara Little/Facebook

Tror han eier sykehuset

I dag er Dylan en frisk og rask gutt som koser seg på skolen. Men han er klar over at han ser annerledes ut, og at han har en sykdom som kan utvikle seg til kreft når som helst.

«Vi prøver å gjøre det som er best for han. Vi vil gi han det lengste og lykkeligste livet vi kan. Dylan overrasker meg stadig, han har alltid et smil på leppene og han tror han eier sykehuset. Alle sykepleierne kjenner og elsker han», sier Kara til The Telegraph.

Foto: Kara Little/Facebook

 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT