Historier fra livet Richard: "De 10 viktigste tingene jeg har lært som...

Richard: «De 10 viktigste tingene jeg har lært som forelder etter å ha mistet min kjære sønn»

-

- Reklame -

Richard Pringles er en mann som har opplevd det absolutt verste en forelder kan oppleve. Den 18 august 2016 døde nemlig hans 3-år gamle sønn, Hughie. 

Den engelske familien har opplevd noen ekstremt tøffe år. 3 åringen deres døde som følge av en hjerneblødning. Ifølge Mirror har faren gått ut med en liste som han mener alle foreldre bør tenke over. Den handler om at man aldri skal ta sine barn for gitt. En dag kan det skje noe som endrer hele tilværelsen din som forelder. Nedenfor kan du lese listen til Richard.

1. Du kan aldri kose og vise for mye kjærlighet 

Foto: Richard Pringle

2. Du har alltid tid. Slipp det du holder i hendene og lek med barna dine. Selv om det bare er for ett minutt. Ingenting er så viktig at det ikke kan vente når barna trenger din oppmerksomhet.

3. Ta så mange bilder og film så mange videoklipp som du kan. En dag kan det være alt som er igjen.

Foto: Richard Pringle

4. Ikke spander penger. Spander tid. Tror du at beløpet spiller noen rolle? Det gjør det ikke. Det er hva dere finner på som betyr noe. Hopp i vannpytter, gå turer. Bad i havet, bygg hytter og ha det kjekt sammen. Det er alt barna ønsker. Jeg vil ikke minnes hva vi kjøpte til gutten min, jeg vil bare huske hva vi gjorde sammen.

5. Syng sanger sammen. Mine beste minner er fra de gangene Hughie satt på fanget mutt eller ved siden av meg i bilen mens vi sang favorittlåtene hans. Musikk skaper minner.

6. Finn glede i de hverdagslige tingene. Leggetid, sang og høytlesning. Felles middager. Late søndager. Gled deg over de helt alminnelige stundene. Det er de jeg savner mest.

Foto: Richard Pringle

7. Gi alltid en hadeklem til de du elsker. Om du glemmer det: gå etter de og gi klemmen. Du vet aldri når det er siste gang du har sjansen.

8. Gjør kjedelig ting til noe gøy. Å handle mat og bilturer for eksempel. Ting som i utgangspunktet ikke er så gøy kan raskt gjøres til noe hyggelig. Vær i godt humør, le og spøk. Livet er for kort til å ha det kjedelig.

9. Skriv dagbok. Skriv ned alt de små gjør som lyser opp dagen din. De morsomme tingene de sier. Vi begynte med dette etter at vi mistet Hughie. Vi vil huske alt. Nå gjør vi det for Hettie og vi kommer til å gjøre det for Hennie. Våre to andre barn.

10. Du som er så heldig å ha barn. Du får kysse dem god natt, spise frokost med dem, følge dem til skolen, se dem begynne på universitetet, se dem gifte seg. Da er du velsignet. Glem aldri det.

Foto: Richard Pringle

Disse ordene til Richard er noe alle foreldre burde tenke gjennom. Livet går så fort, og ikke minst en barndom. Nyt den og gled deg over hver eneste dag du har sammen med barna dine!

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Vil forby all bruk av engangsplast i Norge

Miljødirektoratet foreslår nå å innføre et nasjonalt forbud mot bruk av all engangsplast. Det betyr at det vil bli et...

Marit Bjørgen er bekymret for langrennssportens framtid

Marit Bjørgen (39) har de siste 20 årene vært på toppnivå innen langrennssporten. I løpet av disse årene, har...

Ari Behn møtte Durek Verrett: – Liker han veldig godt

Det har vært stille rundt Märtha Louises (48) eksmann Ari Behn (47) de siste årene. Ari har vært opptatt...

Hunden gråter når han skilles fra kuen – se det rørende øyeblikket når de treffes igjen

Det finnes mange eksempler på dyr som danner helt spesielle vennskap med andre dyrearter enn dem selv. Historien om hunden...

Da Michelle Obama delte dette bildet fra gymmen, eksploderte det

Tidligere førstedame Michelle Obama (55) brenner for helse og sunnhet. Selv trener hun ofte, gjerne på treningsstudio. For to...

Hundens elskede bestemor døde. Hundens reaksjon er sett over ni millioner ganger

Huskyen Wiley hadde et helt spesielt forhold til sine eieres bestemor. De hadde et veldig sterkt forhold, og ingen...