lørdag, april 17, 2021

Riise skilles

Mest lest nå

John Arne Riise og Louise Angelica Riise går hver til sitt.

Det er Louise Angelica Riise som melder om skilsmissen på instagram-kontoen sin.


– Etter 9 fine år sammen har vi kommet frem til at vi ønsker å gå fra hverandre som gode venner. Vi har kun gjensidig kjærlighet og respekt for hverandre, og er veldig takknemlig for tiden vi har hatt sammen, skriver hun.

Etter snart sju års ekteskap har paret en felles sønn.

Louise Angelica skriver at de sitter igjen med gode minner og ikke minst, en fantastisk sønn som de begge er stolte av.

– Dette er kun en situasjon hvor vi har vokst fra hverandre. Vi ber om respekt for vårt privatliv i denne vanskelige tiden, sier hun avslutningsvis i innlegget.

– Jeg kan bekrefte at Louise og jeg dessverre skal skille lag. Det har vært en lang prosess. Men jeg er uansett glad i Louise og vil alltid være det, sier John Arne Riise til Se og Hør.

Han sier videre at de to har ulike ønsker for fremtiden, men at de skilles som gode venner.

– Et samlivsbrudd er utrolig trist og jeg ber om forståelse for at familien nå trenger ro rundt oss.

Da ukebladet møtte de to i hjemmet deres i Tønsberg høsten 2020 snakket de om hvordan pandemien hadde påvirket livene deres.

– Det er jo lenge å være sammen oppå hverandre, som sikkert de fleste har kjent litt på. Men vi har utnyttet tiden veldig godt og brukt tid sammen med Colin. Vi har gått mye turer i nabolaget vårt, i skogen og ikke minst nede ved vannet. Han har vært veldig heldig som har hatt foreldrene sine der hele tiden det første leveåret sitt, sier Riise.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter