Hjem Evergreens Rikke bestilte en kake til kollegene. Fikk bakoversveis da hun åpnet esken

Rikke bestilte en kake til kollegene. Fikk bakoversveis da hun åpnet esken

Rikke Guldager Østergaard var innom den lokale Meny-butikken i Rønde ved Ebeltoft i Danmark for å bestille en kake til kollegene sine. Kaken hun hentet noen dager senere, var over all forventning. 

«Altså, jeg skulle sånn sett bare bestille en kake til kollegene mine, fordi vi har en sånn kunstklubb på jobben. Vi ville gjerne ha med flere medlemmer, så vi ville dele ut  kakestykker for å få flere med inn i klubben», sier Rikke til Dagens.

Hun ba bakeren på Meny om hun kunne bake en «kunstnerisk kake».

«Jeg tenkte at hun bare skulle bake en helt vanlig kake. Ikke noe flott og fantastisk, men kanskje en kake som jeg selv kunne dekorere eller med et litt morsomt motiv på», sier Rikke videre.

Så for seg en kake med en barnetegning på

Rikke foreslo at bakeren kunne lage noe som minnet om en barnetegning, med et hus, en flaggstang og kanskje en måke på. Så la hun lattermildt til at hun ikke forventet å få Edward Munchs «Skrik» i kakeform.

Men den lille vitsen, tok bakeren tydeligvis til seg. For hun tok nemlig utfordringen. Og da Rikke hentet kaken på Meny, sperret hun opp øynene. For i esken lå det en nydelig kake dekorert akkurat som Edward Munchs «Skrik».

Smakte fantastisk

«Da jeg bestilte kaken, sa jeg jo nettopp at jeg ikke forventet at bakeren skulle dekorere «Skrik# på kaken, så jeg ble veldig overrasket», sier Rikke.

Da Rikke kom på jobb med kaken, var det mange som ble begeistret over skriket.

«Det tok lang tid før noen begynte å ta av kaken», sier Rikke.

«Men så smakte den også fantastisk», sier hun videre.

Går viralt

Hendelsen fant sted for et par år siden. Rikke la ut bilde av kaken på Facebook, og der tok det helt av. I skrivende stund har kaken fått nesten 10.000 likes. Og nå går bildet viralt igjen.

Har du fått med deg denne? Steinar lo høyt da han så lappen fra Posten: – Hva tenker de med?

Om kaken førte til flere medlemmer av kunstklubben, vites ikke. Men kollegene fikk seg i alle fall en god lunsj.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com