Hjem Historier fra livet Robbie skrev en kjærlighetserklæring til kona som «har noen kilo for mye»

Robbie skrev en kjærlighetserklæring til kona som «har noen kilo for mye»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En mann ved navn Robbie Tripp ville oppmuntre sine kone og vise for hele verden hvor mye han elsker henne, og setter pris på henne. Han skrev derfor åpent kjærlighetsbrev til konen Sarah som han publiserte på Instagram.  Ordene hans har rørt mennesker over hele verden og kan leses nedenfor. 

Vi synes brevet poengterer så mange viktige ting i dagens samfunn hvor kroppsidealene skal være gjennomtrent og i topp form. Del det gjerne videre om du er enig!

Foto: Instagram

«Jeg elsker denne kvinnen. Jeg elsker den «kurvete» kroppen hennes. Da jeg var ungdom ble jeg ofte plaget av de andre guttene fordi jeg likte jenter som var «lubbene» eller «feite». Etter hvert som jeg ble voksen, ble jeg oppmerksom på ting som feminisme og hvordan media setter en standard for hva skjønnhet er (høy, tynn, atletisk). Jeg har siden lært at mange menn kjøper disse løgnene rått. For meg finnes det ikke noe vakrere enn en dame med kraftige lår, stor rumpe og søte ‘kjærlighetshåndtak’.»

Foto: Instagram

«Kroppen hennes kommer nok aldri til å pryde magasinene, men hun har fått en egen plass i mitt hjerte – for livet. Hun har både kurver og selvtillit, det fineste jeg kan tenke meg. Hun er alltid den vakreste kvinnen i rommet, og hun fyller hver eneste centimeter av buksene sine. Menn: tenk over hva samfunnet dikterer deg til å like.»

Foto: Instagram

«En ekte kvinne er ikke en pornostjerne, bikinimodell eller filmstjerne. Hun har vakre strekkmerker på hoftene, og søte små «smilehull» over rumpa. Kvinner: ikke la dere bli påvirket. Dere trenger ikke å følge standarden som media og samfunnet har skapt for å bli elsket og verdsatt. Det finnes en mann der ute som kommer til å like deg for akkurat den personen du er, og han kommer til å elske deg like mye som jeg elsker min Sarah.»

Foto: Instagram

Brevet har fått enorm oppmerksomhet og hylles av både menn og kvinner verden over. Sarah har selv skrevet en kommentar hvor hun skriver:

«Jeg er selv moteblogger og mener jeg har en positiv holdning til kropp. Jeg håper andre kvinner kan like seg selv for den der er. Jeg er så glad for at jeg har den mannen jeg har, som har elsket hver eneste del av meg siden den dagen vi møttes.»

Del gjerne med dine venner på Facebook!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com