Forsiden Historier fra livet Robbie skrev en kjærlighetserklæring til kona som "har noen kilo for mye"...

Robbie skrev en kjærlighetserklæring til kona som «har noen kilo for mye» – Nå hylles hans ord av tusenvis!

En mann ved navn Robbie Tripp ville oppmuntre sine kone og vise for hele verden hvor mye han elsker henne, og setter pris på henne. Han skrev derfor åpent kjærlighetsbrev til konen Sarah som han publiserte på Instagram.  Ordene hans har rørt mennesker over hele verden og kan leses nedenfor. 

Vi synes brevet poengterer så mange viktige ting i dagens samfunn hvor kroppsidealene skal være gjennomtrent og i topp form. Del det gjerne videre om du er enig!

Foto: Instagram

«Jeg elsker denne kvinnen. Jeg elsker den «kurvete» kroppen hennes. Da jeg var ungdom ble jeg ofte plaget av de andre guttene fordi jeg likte jenter som var «lubbene» eller «feite». Etter hvert som jeg ble voksen, ble jeg oppmerksom på ting som feminisme og hvordan media setter en standard for hva skjønnhet er (høy, tynn, atletisk). Jeg har siden lært at mange menn kjøper disse løgnene rått. For meg finnes det ikke noe vakrere enn en dame med kraftige lår, stor rumpe og søte ‘kjærlighetshåndtak’.»

Foto: Instagram

«Kroppen hennes kommer nok aldri til å pryde magasinene, men hun har fått en egen plass i mitt hjerte – for livet. Hun har både kurver og selvtillit, det fineste jeg kan tenke meg. Hun er alltid den vakreste kvinnen i rommet, og hun fyller hver eneste centimeter av buksene sine. Menn: tenk over hva samfunnet dikterer deg til å like.»

Foto: Instagram

«En ekte kvinne er ikke en pornostjerne, bikinimodell eller filmstjerne. Hun har vakre strekkmerker på hoftene, og søte små «smilehull» over rumpa. Kvinner: ikke la dere bli påvirket. Dere trenger ikke å følge standarden som media og samfunnet har skapt for å bli elsket og verdsatt. Det finnes en mann der ute som kommer til å like deg for akkurat den personen du er, og han kommer til å elske deg like mye som jeg elsker min Sarah.»

Foto: Instagram

Brevet har fått enorm oppmerksomhet og hylles av både menn og kvinner verden over. Sarah har selv skrevet en kommentar hvor hun skriver:

LES OGSÅ
Alle hvisket om og pekte på datteren hennes - men en dag kom en ukjent mann og satte seg ned ved dem
LES OGSÅ
En to år gammel jente dør, men redder tre liv ved organdonasjon. Se videoen der hun kjøres til operasjonssalen

«Jeg er selv moteblogger og mener jeg har en positiv holdning til kropp. Jeg håper andre kvinner kan like seg selv for den der er. Jeg er så glad for at jeg har den mannen jeg har, som har elsket hver eneste del av meg siden den dagen vi møttes.»

Del gjerne med dine venner på Facebook!

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...