Hjem Historier fra livet Robin låner ut sommerhytta sin gratis – til barnefamilier med økonomiske problemer

Robin låner ut sommerhytta sin gratis – til barnefamilier med økonomiske problemer

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Drivstoff, strøm og en rekke matvarer har blitt betydelig dyrere i løpet av året. I tillegg er boliglånsrentene på vei opp. Mange merker dette godt på lommeboken allerede. Da er det langt i fra alle som har råd til å ta familien med på ferie i sommer.

En som ønsker å strekke ut en hånd til familier som ikke har råd til sommerferie er svenske Robin Johansen. Han har sørget for at tre barnefamilier i økonomisk krise får en sårt tiltrengt ferie – helt gratis!

Robin ønsket å gjøre noe for familier som føler de trange tidene på lommeboka og ikke har råd til å ta barna med på ferie. Gjennom et innlegg på Instagram skrev han følgende:

«Hei hei. Ser etter en barnefamilie som ikke har råd til ferie. En familie som kanskje har det litt ekstra tøft og trenger å komme seg bort. Jeg tilbyr en ukes gratis overnatting i en av hyttene mine. En anonym giver fyller kjøleskapet for SEK 1500😀 Så det eneste du trenger å tenke på er å komme hit. Er behjelpelig med transport. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen eller en familie som fortjener dette, send meg en mail på robinjohansen87@gmail.com så velger jeg den familien jeg mener har størst behov. Håper du tørr å skrive.»

Robin skrev senere at han fikk inn vanvittig mange mailer og at det var svært rørende å lese alle historiene. Dessverre hadde han bare mulighet til å velge ut tre familier som skulle få gratis ferie.

Robin leier ut hytta gratis til tre barnefamilier i sommer. Foto: Privat

På Instagram skriver han videre:

«Jeg hadde aldri trodd at responsen skulle bli så stor. Jeg er ekstremt glad i alle dere som har våget å skrive til meg. Dere er helter !! Jeg mottok over 100 e-poster fra forskjellige familier. Alle dere familier som har skrevet fortjente virkelig en ferie. Og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne trylle frem det for dere, men ressursene mine er begrenset🥺

Jeg har lest alle e-postene og det var vanskelig å velge 1 familie blant alle. Så etter en nøye gjennomgang endte jeg opp med å velge 3 familier som får en gratis ferie. Det som hastet mest var en kreftsyk mor og pappa og en sønn som skal ha sin siste sommer sammen som en hel familie❤»

Hytta ligger i nydelige omgivelser. Foto: privat

Og nå ønsker Robin å gjøre den fine gesten til en årlig tradisjon.

«Jeg har allerede bestemt meg for at dette skal bli en tradisjon hver sommer for minst 3 familier,» skriver han.

For en utrolig fin gest av Robin og de som hjalp ham med dette. Vi mangler har nesten ikke ord. All kjærlighet til Robin og familiene som får sjansen til å ta en skikkelig ferie i en uke.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com