lørdag, april 17, 2021

Roger har ikke klippet seg på 20 år. Se den enorme forvandlingen – er det virkelig samme mann?

Mest lest nå

Roger er en mann som ikke er særlig forfengelig. Sist gang han klippet håret sitt var for over 20 år siden da han gikk opp til eksamen på High-school. Nå har han langt og tjafsete hår og ser ikke særlig velstelt ut.

Hans forklaring på hvorfor han ikke har gått til frisøren alle disse årene er at han heller vil bruke tiden sin på å leke med barna sine. Og kronene det koster å gå til frisøren, de vil han heller gi til barna sine. Seg selv i siste rekke her altså.

For en tid tilbake fikk Roger være med på det amerikanske tv-showet «Rachael Ray» hvor de har såkalte «Daddy Makeovers», hvor de frisker opp utseende til fedre som har glemt seg selv litt bort. Roger fortjente virkelig en plass i dette programmet.


YouTube

I salen sitter hans kone Fleur, som aldri har sett Roger med kort hår. Da hun og Roger ble kjent hadde han ikke klippet seg på 7 år, og siden har han heller ikke gått til frisøren.

Frisøren som skal gi han en real makeover sier på forhånd at han tror det skal bli en fornøyelse å jobbe med Roger som har langt, krøllete hår.

YouTube

Roger husket nesten ikke selv hvordan han så ut under alt håret og både konen og programlederen må tørke en tåre når de ser den utrolige forvandlingen. Når Roger får se seg selv skvetter han til. Dette var litt av en forvandlig.

Se «den nye mannen» i videoen nedenfor!

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter