Hjem Kjendisnytt Reginas sterke ord etter exiten fra «Skal vi danse»: – Frykt og skam over min historie

Reginas sterke ord etter exiten fra «Skal vi danse»: – Frykt og skam over min historie

Lørdag måtte et nytt par sette danseskoene i skapet etter duell og forlate «Skal vi danse».

Forrige uke var det en real maraton-urfordring i det populære underholdningsprogrammet «Skal vi danse»: Parene måtte lære seg tre danser istedenfor én. Den andre vrien var at ingen ble stemt ut. Men før denne ukens dansegalla på Fornebu var det to par som levde farlig.

Myra Tucker med dansepartner Jørgen Nilsen og Stig-André Berge med dansepartner Norunn Ringvoll endte nederst på lista forrige uke, og siden poengene ble tatt med inn i denne uken, hadde parene dermed litt ekstra press på seg når de denne lørdagen skulle ut til temaet «Drømmekveld».

Stig-André Berge hadde i løpet av uken blitt drillet av Norunn Ringvoll, og de klarte å danse seg oppover poåEtter kveldens danser var det Tucker med dansepartner Nilsen, og artist Ulrikke Brandstorp (28) med dansepartner Tarjei Svalastog (25) som havnet i danseduell. For Myra var det tredje uken på rad hun lå helt i bunnsijktet av poenglista. For to uker siden var hun og dansepartner Jørgen Nilsen nemlig i danseduell mot Selma Ibrahim og Santino Mirenna. Men den tredje gangen glapp det altså for artisten.

– Jeg er så takknemlig. Jeg unner alle å være her, for de jobber ræven av seg. Jeg er så takknemlig for Jørgen som har stilt opp i det studioet hver gang. Du lærer bort med eleganse og tålmodighet. Jeg er så takknemlig for meg, og lykke til til alle de nye vennene mine, sa Regina «Myra» Tucker ifølge VG etter at resultatet ble klart.

Rørte med sterk historie

Et av øyeblikkene hun har rørt seerne med er da de danset til temaet «Min hemmelighet», og Regina «Myra» Tucker delte den sterke historien om barndommen sin. Hun har tidligere fortalt Aftenposten om flukten fra borgerkrigen i Sierra Leone. Da var Regina fire år gammel, men hun husker fortsatt sulten. Familien hennes var sterkt berørt av krigen de flyktet fra, og Regina ble flyttet mellom utallige barnehjem og fosterfamilier.

– Det var veldig ensomt, og jeg kjente meg veldig alene, fortalte hun ifølge Nettavisen da hun delte hemmeligheten sin.

I ettertid har det nærmest rent inn med støttende og hyggelige meldinger i innboksen hennes.

– Jeg er så overveldet over alle meldingene jeg har mottatt siden lørdagens dans.Virkelig, tusen takk for så mange oppløftende, varme og fine ord som treffer rett meg rett i hjerteroten. Det er en ubeskrivelig følelse av omfavnelse, som er med å rive ned frykt og skam jeg har hatt ovenfor å dele min egen historie, sier Regina på egen Instagram-side.

At noen har blitt mer bekvem med å dele sine egne historier er det som rører henne aller mest.

– Det er så sterkt hvordan vi kan være en del av hverandres reiser, og vandre mot frihet og kjærlighet sammen. Åpenhet og forståelse betyr så mye for et liv, sier hun videre i innlegget der hun også delte en video av dansen og sa at hun heiet på absolutt alle der ute som er på den reisen nå.

– Vi «shaker» oss ut

Denne lørdagen danset Regina og Jørgen Samba. Mens hun får strålende kritikk for afrobeaten er dommerne mer skeptiske til den mer grunnleggende sambaen.

Men selv om det ikke holdt til å være med videre i den siste halvdelen av dansesirkuset er Regina full av lovord om opplevelsen.

– «Skal vi danse» er helt unikt. Jeg kjenner meg sterkere, både psykisk og fysisk, etter dette. Jeg kjenner meg også som et bedre menneske. Så ja, det er kjipt å ryke, men jeg er glad for å ha vært med, at jeg sa «ja» til denne opplevelsen, og at jeg fikk danse med Jørgen, sier hun ifølge TV 2.

Selv hun er lei seg for å ha røket ut, er hun likevel glad for at det ble akkurat denne runden:

– Jeg hadde ligget på gulvet her og grått hadde jeg røket ut på en kjedelig slowfox. Da hadde du ikke fått meg av parketten. Så ja, vi «shaker» oss ut!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com