Hjem Kjendisnytt Markus Bailey røk ut etter første uka på Farmen kjendis

Markus Bailey røk ut etter første uka på Farmen kjendis

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Tv-profilen Markus Bailey tapte tvekampen mot kunstner Öde Spildo Nerdrum, og dermed er begge utfordrerne ute etter første uken.

Tirsdag for en uke siden kom Markus Bailey (28) og «Charter»-Hilde Skovdahl (51) som utfordrere til «Farmen Kjendis». I utgangspunktet skulle deltakerne stemt over hvem av de to som fikk bli igjen som fullverdig forpakter på gården.

Faksimile TV2-video.

RELATERT: Eli Kari Gjengedal: Et «hierarkihelvete» for utfordrerne på «Farmen kjendis»

Slik ble det ikke. Bare kort tid etter at Hilde Skovdahl ankom gården så hun seg nødt til å trekke seg. Dette grunnet kraftige smerter som følge av en gammel skade i ankelen.

– Jeg har nådd grensen min, sa hun.

Smertene stammer fra en ankelskade hun pådro seg i 2004, da hun og sønnen var involvert i en stygg bilulykke.

RELATERT: Sabotasjedrama på Farmen – Eli Kari har én mistenkt

Dermed var Markus Bailey alene igjen som nykommer på kjendisgården. Men fribillett videre i programmet fikk han ikke.

 Bailey måtte ut i tvekamp mot kunster Öde Spildo Nerdrum, og tapte i innspurten på «slegge».

– Det var veldig kjipt å ryke ut i dag. Jeg hadde jo sett for meg at jeg skulle få være her litt lenger. Det må jeg innrømme, så det var tungt, men sånn er livet, forteller Bailey til TV 2.

RELATERT: Espen Thoresen klandrer én person etter Farmenexiten: – Jeg skulle tas

Etter å ha blitt pekt ut som førstekjempe til ukens tvekamp, av storbonde Eli Kari Gjengedal, valgte Bailey å møte kunstner Öde Spildo Nerdrum som motstander. Selv om utfallet ikke gikk hans vei, ville han ikke valgt annerledes.

– Det er lett å være etterpåklok, men jeg hadde nok gått for det samme en gang til. Jeg var bare litt uheldig, og slik er livet. Det er ikke rettferdig, sier TV-profilen.

Öde og Bailey jobbet sammen med å snekre en av oppgavene til et av ukesoppdragene. Bailey tror det var nettopp av den grunn at kunstneren valgte å møte ham i «slegge».

– Jeg synes det var kult at han valgte slegge. Det er så klart ikke gøy å tape, men når du bommer på straffen så vinner du ikke kampen akkurat, sier Bailey til Nettavisen og synes det var greit at det var nettopp Nerdrum som slo han ut.

– Målet var jo å bli en skikkelig flink, men så tenker jeg at det ikke er så mye man får gjort med det. Jeg tapte på en god måte. Nerdrum var best, jeg var dårligst og da er det jeg som skal ut, sier Bailey til avisen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com