søndag, oktober 24, 2021

Røk ut etter Spiderman-dans: – «Du går trinnene mer enn du danser dem» lød det fra dommerpanelet

Mest lest nå

Lørdag kveld var det Dennis Vareide som ble sendt ut av dansekonkurransen.

– Det er selvfølgelig veldig trist, men jeg er stolt av å ha kommet halvveis, sa YouTuber Dennis Vareide (31) da han fikk vite at han måtte forlate konkurransen.

Vareide er dermed den femte kjendisen som ryker ut av årets «Skal vi danse». Han tapte danseduell mot influenser og artist Royane Harkati.


– Takk for dansen! Tusen takk for stemmer og uendelig med støttende meldinger! At en som eide null danseevne kom så langt er helt sykt og uten tvil takket være Lillian Aasebø, skriver Dennis Vareide på Instagram.

Han legger til at det ikke finnes bedre og flinkere dansepartner, og berømmer Lillian for å ha jobbet og har aldri gitt ham opp!

Også dansepartneren Lillian har lagt ut et instagraminnlegg.

– Tusen takk Dennis Vareide for en fantastisk høst sammen med deg – er så stolt av deg! Jeg har seriøst gledet meg hver dag til treninger, og du har hatt en treningsvilje uten like som har imponert så vanvittig, kvitterer proffdanseren innlegget med.

Alltid digget Spiderman

Dennis og Lillian danset til Spiderman Theme av Michael Bublé. Dennis har likt Spiderman fra da han var liten. Spiderman, den «vanlige» fyren som hjalp nabolaget sitt og passet på alt.

Dommerne var imidlertid ikke helt overbevist og sa til Dennis at han gikk trinnene mer enn han danset dem.

Etter duellen var dommerne helt tydelige på at de hadde beholdt Royane om de fikk bestemme.

LES OGSÅ: Hyllet Maren Lundby med trampeklapp etter dansen

– Jeg ville dratt på fest med Dennis og Lillian, men ville beholdt Royane og Ole her, sa dommer Morten Hegseth ifølge VG etter duellen.

Dennis og Lillian har hatt mye moro sammen gjennom høsten, og skulle nok gjerne danset videre. Men de tok utstemmingen med et smil.

– Jeg kommer til å savne Lillian som alltid er blid og så har jeg jo begynt å like å danse, så jeg vil nok også savne det. Og den trente kroppen min, kanskje jeg får leie Lillian som PT, sier Dennis til VG.

Lørdag var ikke første gang Dennis og Lillian måtte ut i duell. Også uken før, da de danset til Mulan-tema fra Disney, måtte de kjempe seg videre i en duell.

Hva synes du om at Dennis røk ut av «Skal vi danse»? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter