Hjem Kjendisnytt Romerikes Blad: Bjørnar Moxnes tatt for tyveri på Gardermoen

Romerikes Blad: Bjørnar Moxnes tatt for tyveri på Gardermoen

Del
X

Romerikes Blad avslører fredag at leder for partiet Rødt, Bjørnar Moxnes, i juni ble tatt for tyveri av et par solbriller verd 1 199 kroner på Oslo lufthavn Gardermoen.

Moxnes sier til avisa at saken dreier seg om en forglemmelse og legger seg flat.

– Det er helt riktig at jeg tok med meg et par solbriller ut av en butikk på Gardermoen uten å ha betalt. Det var ikke hensikten, og er jo veldig flaut, sier stortingspolitiker og partileder for Rødt, Bjørnar Moxnes, til Romerikes Blad.

Han forklarer at det hele skjedde da han var på en privat reise, og han gikk rundt i butikken med et par solbriller han vurderte å kjøpe.

– Da jeg skulle gå videre glemte jeg i farta at jeg hadde dem med meg, og gikk ut av butikken. Seinere kom en vakt bort og spurte etter brillene. Da ble jeg utrolig flau. Framfor noen bortforklaringer var det bare å ta konsekvensene, sier Moxnes til avisa.

Han betalte 1 199 kroner for brillene, og vedtok også et forelegg på stedet.

Moxnes sier til RB at han «kan være distré», men innrømmer at dette var et nytt nivå selv for han.

– Jeg er lei meg for det, og har fått en velfortjent lærepenge. Jeg tror ubehaget i situasjonen gjør at jeg neppe gjør en sånn tabbe igjen, sier Bjørnar Moxnes til Romerikes Blad

Politiet bekrefter også hendelsen overfor avisa. Det skal dreie seg om et par Hugo Boss-solbriller.

Foruten at Moxnes bladde opp 1200 kroner for brillene han vandret ut av butikken med, så har han også vedtatt og gjort opp et forelegg på 3 000 kroner.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com