Hjem Historier fra livet Rørende historie om forbilder: Les hvem 8-åringen ville kle seg ut som da hun skulle være superhelt

Rørende historie om forbilder: Les hvem 8-åringen ville kle seg ut som da hun skulle være superhelt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da skolen skulle arrangere en superhelt-dag der elevene kledde seg ut, visste den åtte år gamle jenta med en gang hvem hun ønsket å kle seg ut som.

Jamie Deigh er lærer for andreklassingene ved R.E. Baker Elementary i Bentonville, som ligger i den amerikanske delstaten Arkansas. At hun er en populær lærer er det ingen tvil om – hvertfall ikke om du spør Caroline Carlson (8).

Hvert år oppfordrer skolen elevene til å lese en bestemt bok. Nylig leste de boka «Almost Super» (nesten super). I den anledningen hadde de også en rekke morsomme «superdager» på skolen.

Fox News forteller at mandagen var super-comfort-dagen. Tirsdag arrangerte skolen supersnill-dagen. Onsdag var det supersmart dag, mens de torsdag hadde supertøyse-dagen. Og fredagen var det superhelt-dagen. Da skulle elevene stille i superhelt-kostymer.

Åtte år gamle Caroline kunne stilt opp som Supergirl, Buffy, Wonder Woman eller mange mange andre populære film- og tegneseriehelter barna synes er tøffe. Det finnes også en rekke Disney-prinsesser som sikkert også står høyt på listen over hvem som er helten til en åtte år gammel jente. Men Caroline var ikke i tvil: Hun ville kle seg ut som lærer Jamie Deigh.

– At hun tenkte at hun ville se ut akkurat som meg, og synes jeg er superhelten hennes bare på grunn av de tingene vi gjør sammen hver dag rørte virkelig hjertet mitt, sier læreren til Fox.

Moren til Caroline sier at da hun ringte mistenkte hun at læreren først trodde at datteren hennes ville ha det samme kostymet som hun hadde.

– Jeg måtte forklare det og si at «Nei Jamie, hun vil være DEG», forteller mammaen til den åtte åt gamle jenta.

Jamie Deigh sier at hun rett og slett ble helt satt ut da hun hørte at en av elevene hennes ønsket å være henne.

Det som rørte meg mest var at hun fikk moren til å krølle håret… og hun ville at håret hennes skulle se ut som mitt, sier læreren. Foto: privat

– Du vet aldri hvilken påvirkning du har på folk bare gjennom den daglige samhandlingen, sier en rørt lærer.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com