Det er en trist dag for alle som elsker den klønete karakteren Mr Bean. Nå er det definitivt slutt. 

Nå er det en stund siden vi har sett noen nye filmer eller episoder av Mr Bean, men bare det å vite at det aldri vil lages noe nytt med Bean er trist. Det er få karakterer vi har ledd så mye av.

Atkinson, 63, var gjest i talkshowet The Graham Norton Show på BBC da han slapp nyheten.

«Mr Bean kommer nok ikke til å gjenoppstå. Man kommer til et punkt hvor man har gjort alt man kan av en karakter,» sa Atkinson.

Atkinson kunne videre fortelle at han stadig blir gjenkjent på gaten, men at mange er usikker på om det faktisk er han som er Mr Bean.

«Jeg blir ofte gjenkjent. Men folk er også usikker. Som da en mann nylig fortalte meg at jeg måtte være tvillingen til Mr Bean. Da jeg fortalte han at jeg faktisk er skuespilleren som spiller Mr Bean, lo han bare, himlet med øynene og sa at det skulle jeg nok ønske at jeg var.» 

– Jeg er ikke morsom 

Rowan Atkinson blir av de fleste forbundet med en morsom mann. Enten som Mr Bean eller som Johnny English. Selv mener Atkinson at han ikke er spesielt morsom.

«Det er ved svært få anledninger jeg synes at jeg er spesielt morsom,» sier han.

Vi synes uansett at Mr Bean er en hysterisk morsom person. Nedenfor kan du se et tilbakeblikk på en av de morsomste scenene vi kjenner til. Trykk på deleknappen dersom du har ledd mye av Mr Bean!