Hjem Humor Røyskatten sniker seg oppå familiens trampoline – sekunder senere ler alle

Røyskatten sniker seg oppå familiens trampoline – sekunder senere ler alle

Noen ganger kan det lønne seg å ha filmkameraet klart!

Det kan Robert Fuller i Thixendale fra North Yorkshire i Storbritannia skrive under på. Han oppdaget nemlig en liten røyskatt som beveget seg opp på familiens trampoline, og da var det bare å finne frem kameraet.

– Jeg la først merke til røyskatten på trampolinen rundt 20.15. Det hadde snødd og jeg fulgte dyrets poteavtrykk helt opp til trampolinen og over den også!» sier Robert til dyresiden The Dodo.

Og røyskatten likte tydeligvis den spretne leken, for i dagene fremover kom den tilbake flere ganger. Og etter hvert kom den også tilbake med vennene sine!

Robert har derfor satt opp flere kameraer i hagen og disse har nå tatt flere blinkskudd av røyskattene som danser rundt på familiens trampoline.

Som du kan se i videoen nedenfor er det ikke bare røyskatter som har inntatt Roberts trampoline. Også en rekke andre dyr har testet ut sprettheten i trampolinen, men det nok røyskattfamilien som har fått mest oppmerksomhet på Youtube hvor filmene har blitt sett millioner av ganger.

Ta en titt selv og få deg en god latter:

LES OGSÅ: Nysgjerrig sau tjuvlåner trampoline – se videoen som spres som ild i tørt gress på Internett

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com