Hjem Meninger Russen kastet stein ned i barnevognen til min 2 måneder gamle datter.

Russen kastet stein ned i barnevognen til min 2 måneder gamle datter.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Mandag formiddag var jeg og jentungen på vei ned til Asker sentrum i det strålende vårværet, bak oss hørte jeg noen gutter som hørte på musikk og var veldig høylytte. Da de kom på siden av vognen så jeg att de hadde å seg russebukse, jeg tenkte ikke mer over dette.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Men plutselig i løpet av noen sekunder hadde disse guttene kastet stein ned i barnevognen der min 2 måneder gammle datter lå og sov, rett etter de hadde kastet steinen hadde de en ufyselig latter og begynte å løpe videre og før jeg fikk sagt noe som helst så var de borte..

Jeg brå stoppet å sjekket ned i barnevognen,datteren min hadde blitt truffet nesten ved tinningen av en av disse store småsteinene. Hun slapp heldigvis unna med et lite skrubbsår. Dette kunne endt riktig ille! Bare fordi disse guttene er russ i år betyr det ikke at de kan oppføre seg ekkelt og respektløst.

Jeg skylder ikke på alle russ, jeg vett det er mange som faktisk klarer å oppføre seg men det finnes også de som ikke klarer å oppføre seg..

De tror at så snart de får på seg russebukse så får de lov til absolutt hva de vill! Vil gjøre andre mødre obs på at slike ting kan skje. Jeg dro til Asker politiaksjon for å anmelde hendelsen, men ble fortalt at de nektet å ta imot en anmeldelse uten guttenes fulle navn.

Hvorfor gjør ikke politiet jobben sin?! Mener de at hvis det skjer noe kriminelt så vil de ikke ta imot anmeldelser?! Jeg er rett å slett sjokkert over at slike hendelser i det hele tatt kan skje. Har skrevet innlegg på veggen for å fortelle min historie når det kommer til Asker russen. Innlegget er delt nesten 600 ganger, fått mye tilbakemelding!

Dette innlegget er innsendt til Sosialnytt fra Sophie Elena Pedersen. Ønsker du å formidle din mening på Sosialnytt? Ta kontakt på kontakt@sosialnytt.com eller send melding på Facebook.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com