in ,

Russisk agent til The Mirror: Putin i ferd med å bli blind og har kort tid igjen å leve

putin youtube
Foto: Skjermdump Youtube

En russisk etterretningskilde har uttalt til den britiske avisen The Mirror at Russlands president, Vladimir Putin, har en alvorlig form for aggressiv kreft og at han rister ukontrollert på armer og bein.

Det har tidligere florert en rekke rykter om at Putin er syk. Et av de hyppigste ryktene går ut på at Putin skal ha kreft.

Flere medier skriver om ryktene som går ut på at Putin skal ha blitt diagnostisert med terminal tarmkreft. Opplysningene skal stamme fra etterretningsrapporter fra Pentagon og i Ukraina.


Mange har reagert på de siste tids bilder av Putin hvor ansiktet er opphovnet. Ifølge avisen Daily Star skal dette være et tegn på at han får kjemoterapi eller tar steroider.

Tidligere MI6-topp Christopher Steele har tidligere sagt til Sky News at hans kilder er sikker på at Putin lider av sykdom.

Den tidligere britiske spionen sier kildene har fortalt ham at Vladimir Putin er «alvorlig syk».

Nå sier en russisk FSB-agent til The Mirror at Putin har en alvorlig form for aggressiv kreft, og ikke har mer enn to til tre år igjen å leve.

Spionen forteller videre at sykdommen betyr at Putin også mister synet.

– Vi blir fortalt at han lider av hodepine, og når han dukker opp på TV, trenger han papirlapper med alt skrevet med store bokstaver for å lese hva han skal si. De er så store at hver side bare kan inneholde et par setninger. Synet hans blir alvorlig mye dårligere, sier den russiske FSB-kilden til the Mirror.

Han legger til at den russiske presidenten også har ukontrollerte ristinger i armer og bein.

De siste par ukene har han foretatt mange rare bevegelser under tv-opptredener.

Den ukrainske etterretningssjefen Kyrylo Budanov har tidligere uttalt av Putin har flere alvorlige sykdommer, og en av dem skal være kreft.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Disse 20 bildene er bevis på at det aldri er kjedelig i et hus med katt

Gjeninnfører fraværsregler til høsten