Forsiden Nyheter Rystet småbarnsmor advarer mot populær leke - datterens hud løsnet

Rystet småbarnsmor advarer mot populær leke – datterens hud løsnet

Du som vokste opp på 80-tallet eller 90-tallet husker nok det den populære leken.

Slimet som man kunne forme i hendene, klistre oppetter veggen og ha det gøy med. Nå er det igjen på moten. Slime har blitt en klassiker også for den oppvoksende generasjon i dag.

Foto: Instagram

Hjemmelaget slim

Reklame

Den siste tiden har flere og flere småbarnsforeldre gått ut og advart mot dette slimet.

Britiske Metro skriver at det har oppstått en lang rekke tilfeller av barn som har fått stygge brannskader på hendene, fordi man har funnet oppskrifter på internett på hvordan man kan lage dette slimet hjemme.

Småbarnsmoren Rebekha D’Stephano er en av foreldrene som har sett hvilke skader slikt hjemmelaget slim kan påføre små barnehender. Hun skrev et innlegg på Facebook hvor hun advarer foreldre om ikke å lage slikt hjemmelaget slim med barna sine.

– Du som forelder, vær så snill og del dette. Den lille prinsessen min så en film på Youtube om hvordan man lager hjemmelaget slim. Denne type slim går under navnene ’Enhjørning Slim’ og ’Tie Dye Slime’.

LES OGSÅ
Slåsskamp mellom russ på gresk ferieøy - Norsk mann siktet for drapsforsøk
LES OGSÅ
Listhaug og Jensen i oppsiktsvekkende intervju. Ønsker å utvise Krekar så snart som mulig

Småbarnsmoren hadde ingen anelse om at ingrediensene man bruker for å lage slikt slim kan være farlig. Hun gikk derfor på butikken med datteren sin og kjøpte inn det nødvendige for å lage slimet. Det skulle vise seg å få alvorlige konsekvenser. 

Hun forklarer at det startet med byller på datterens hender.

Foto: Rebekha D’Stephano/Facebook

– Tre uker etter at vi laget slimet kan vi nå se frem til plastisk kirurgi på en avdeling for brannskader på sykehuset.

Datterens hud begynte å løsne fra hendene, og det åpnet seg store brannsår. 

Foto: Rebekha D’Stephano/Facebook

– Ikke la barna lage dette. Det finnes ingen advarsler om konsekvensene dette kan medføre på de mange Youtube-videoene som viser oppskrifter til hvordan man lager hjemmelaget slim.

Videre skriver Rebekha D’Stephano at hun aldri har sett datteren i så store smerter, og at hun ikke unner noen barn å oppleve dette.

Vennligst del denne morens advarsel videre! Det er helt sikkert mange foreldre der ute som ikke har anelse om hvor skadelig dette kan være for barna!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Slåsskamp mellom russ på gresk ferieøy – Norsk mann siktet for drapsforsøk

En norsk tenåring skal være pågrepet og siktet for drapsforsøk på den greske ferieøya Ios. Pågripelsen skjedde etter en slåsskamp mellom to norske russ...

Ny studie viser at å være sammen med gode venner kan forlenge livet

Ser du etter den perfekte unnskyldning til å samle noen venner og nyte et godt glass med vin? Vel, da har vi nettopp hva...

Brannvesen fikk nok etter dødsulykke. Slik håndterte de forbipasserende som filmet ulykken

Etter en dødsulykke på A3-motorveien i Tyskland bestemte brannvesenet seg for å ta en ganske usedvanlig metode La det være sagt med det samme -...

Listhaug og Jensen i oppsiktsvekkende intervju. Ønsker å utvise Krekar så snart som mulig

Najmuddin Faraj Ahmad, bedre kjent som Mulla Krekar, ble nylig i en italiensk rett dømt til 12 års fengsel for planlegging av terror. De italienske...

Hun redder en utsultet, foreldreløs gutt – se de utrolige bildene

Et bilde på facebook ble redningen! I 2015 så Priscilla Morse fra Tennessee i USA et bilde på facebook som gjorde sterkt inntrykk. Bildet viste...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT