Forsiden Kjendisnytt Så er Katarina Flatland smidd i Hymens lenker i et storslått bryllup...

Så er Katarina Flatland smidd i Hymens lenker i et storslått bryllup i utlandet

Siden TV-kjendis Katarina Flatland og Harald Dobloug møtte hverandre og dannet par i 2011 har kjærligheten bare fortsatt å vokse. De forlovet seg for to år siden – og nå er de altså gift. Bryllupet ble holdt på et slott på den danske øya Fyn lørdag ettermiddag, og det skal ha vært nærmere hundre gjester til stede ved den festlige anledningen.

Paret begynte å planlegge bryllupet allerede da de forlovet seg, men hverken bruden eller brudgommen lot seg stresse nevneverdig av den grunn. Det meste har gått på skinner – også selv om mye av forberedelsene har foregått i utlandet.

Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann, skriver Katarina ❤Foto: Instagram

– Fem uker før fikk jeg følelsen av at det nærmet seg veldig. Heldigvis har vi en bryllupsplanlegger som fikser alt, så jeg er ikke stresset i det hele tatt, forteller Katarina i et intervju med Dagbladet like før bryllupet.

Det har blitt utallige reiser frem og tilbake i forbindelse med bryllupet, og med seg på flere av turene har hun hatt med seg sin far, Hallvard Flatland.

– Vi har prøveligget sengene på slottet og smakt på bryllupsmenyen. Jeg har til og med sett kirken hvor selve seremonien finner sted, forteller han til Dagbladet.

LES OGSÅ
Sandra Lyng har fått nok av mammapolitiet
LES OGSÅ
Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har forlovet seg - slik fridde Jan Fredrik

Lettrørt

Foto: Instagram

Selv om Katarina har en lang og allsidig TV-karriere bak seg, og er vant til å snakke til store folkemengder, tror hun likevel det blir noe helt spesielt å skulle holde bryllupstale foran familien og vennene sine.

– Jeg er vant til å snakke foran forsamlinger, men dette blir noe helt annet. Nå blir det personlig, og det kommer sikkert noen tårer. Hele slekta vår er lettrørt, så vannfast maskara er et must, forteller hun til Dagbladet.

Katarina fikk være med å lage sin egen giftering. Foto: Instagram

Det var den norske sjømannspresten Pål Kristian Balstad som sto for selve vielsen, og bruden var iført en vakker hvit kjole med lange ermer, blonder og slør. Brudgommen var iført tradisjonell kjole og hvitt, og begge strålte denne vakre sommerdagen. Det er tydelig at kjærligheten står sterkt dem i mellom.

Vi gratulerer det nybakte brudeparet med vielsen, del gjerne artikkelen hvis du gjør det samme.

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet