in

Så er Katarina Flatland smidd i Hymens lenker i et storslått bryllup i utlandet

Siden TV-kjendis Katarina Flatland og Harald Dobloug møtte hverandre og dannet par i 2011 har kjærligheten bare fortsatt å vokse.

De forlovet seg for to år siden – og nå er de altså gift. Bryllupet ble holdt på et slott på den danske øya Fyn lørdag ettermiddag, og det skal ha vært nærmere hundre gjester til stede ved den festlige anledningen.

Paret begynte å planlegge bryllupet allerede da de forlovet seg, men hverken bruden eller brudgommen lot seg stresse nevneverdig av den grunn. Det meste har gått på skinner – også selv om mye av forberedelsene har foregått i utlandet.

Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann, skriver Katarina ❤Foto: Instagram

– Fem uker før fikk jeg følelsen av at det nærmet seg veldig. Heldigvis har vi en bryllupsplanlegger som fikser alt, så jeg er ikke stresset i det hele tatt, forteller Katarina i et intervju med Dagbladet like før bryllupet.

Det har blitt utallige reiser frem og tilbake i forbindelse med bryllupet, og med seg på flere av turene har hun hatt med seg sin far, Hallvard Flatland.

– Vi har prøveligget sengene på slottet og smakt på bryllupsmenyen. Jeg har til og med sett kirken hvor selve seremonien finner sted, forteller han til Dagbladet.

Lettrørt

Foto: Instagram

Selv om Katarina har en lang og allsidig TV-karriere bak seg, og er vant til å snakke til store folkemengder, tror hun likevel det blir noe helt spesielt å skulle holde bryllupstale foran familien og vennene sine.

– Jeg er vant til å snakke foran forsamlinger, men dette blir noe helt annet. Nå blir det personlig, og det kommer sikkert noen tårer. Hele slekta vår er lettrørt, så vannfast maskara er et must, forteller hun til Dagbladet.

Katarina fikk være med å lage sin egen giftering. Foto: Instagram

Det var den norske sjømannspresten Pål Kristian Balstad som sto for selve vielsen, og bruden var iført en vakker hvit kjole med lange ermer, blonder og slør. Brudgommen var iført tradisjonell kjole og hvitt, og begge strålte denne vakre sommerdagen. Det er tydelig at kjærligheten står sterkt dem i mellom.

Vi gratulerer det nybakte brudeparet med vielsen, del gjerne artikkelen hvis du gjør det samme.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Skal du til Mallorca på badeferie i år? Er du heldig kan du kanskje se hvithai

Pappaen forteller sin 8-år gamle sønn at mamma er død av en overdose – nå håper han at videoen skal åpne øynene dine!